Asverstrooiing boven zee bij verschillende kustplaatsen met een vliegtuig 10 september 2022 vertrektijd gewijzigd

Asverstrooiing boven zee bij verschillende kustplaatsen met een vliegtuig 10 september 2022 vertrektijd gewijzigd

Beste Nabestaanden,

Vanwege de laaghangende bewolking bij Zandvoort en Egmond hebben wij besloten om de vlucht met 30 minuten te vertragen. De verwachting is dat uiterlijk  13:00 uur de weersomstandigheden langs de gehele kust in orde zijn.

Ik wens allen een mooi en gedenkwaardig afscheid.

Hartelijke groet,
Sebastiaan Smit

Asverstrooiing per vliegtuig boven zee tussen Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee

Vandaag zaterdag 10 september 2022 vertrekken wij om 12:30 uur per vliegtuig vanuit Rotterdam The Hague Airport naar de Noordzeekust om de as van verschillende overledene te verstrooien boven zee voor de kust van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee. Het vluchtplan is als volgt; via Kijkduin vliegen wij de zee op naar Scheveningen om voor de kust boven zee te cirkelen en as te verstrooien. Daarna vliegen wij door naar Zandvoort en Egmond aan Zee en herhalen deze manouvre. Ter hoogte van elke locatie kan er een afscheidscirkel gevlogen worden als groet aan nabestaanden die op het strand staan. Belangrijk!: Als u van plan bent op het strand bij Scheveningen, Zandvoort of Egmond aan zee te gaan staan om het vliegtuig te zien laat ons dit dan weten.

Deze asverstrooiingsvluchten zijn erg afhankelijk van het weer; laaghangende bewolking, wind en (mot-)regen kunnen ervoor zorgen deze asverstrooiing per vliegtuig geannuleerd of afgebroken moet worden. Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Als u twijfelt of het wel of niet kan doorgaan kunt u op de dag van of voor de vlucht onze website raadplegen of bellen naar ons telefoonnummer, 023 542 41 94. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Luchthaven: Rotterdam The Hague Airport
Vliegtuig: Cessna 172
Vertrektijd: 12:30 uur

U kunt onze locatie hier live volgen:

Hierbij moet wel gezegd worden dat, hoezeer wij ook ons best doen, de techniek ons op zee altijd in de steek kan laten. Wij doen er alles aan om onze tracker operationeel te houden. Er kan echter altijd wat mis gaan.


Het vliegtuig

Het vliegtuig; een Cessna 172 vlak voor vertrek

2022-09-11T17:22:18+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant