Asverstrooien op de Westerschelde met een schip vanuit Vlissingen  vandaag plaatsgevonden

Vertrek: 14:07 uur
Ligplaats schip: pontonsteiger van Rijkswaterstaat in de veerhaven.
Terugkomst: 15:31 uur

U kunt hieronder een compilatie bekijken van de vaart.

Klik hier voor de vaarroute.

Datum en tijdstip van asverstrooiing
18.10.2019 tussen 14:48 uur en 15:03 uur.

Geografische positie:
51° 25′ 07” N – 03° 30′ 21” O

Dit is ca. 3 km voor de kust van Vlissingen.

Een harde wind uit het zuidwesten 7 bft. Meest zwaar bewolkt met hier en daar een mooie opklaring af en toe wat lichte motregen. Steeds hoger wordende golven met veel schuimkoppen. Stroming naar het westen, opkomend water.


Afloop
Tijdens deze asverstrooiingsplechtigheid is er een bloemengroet gegeven namens ~Aqua-Omega aan iedereen die vandaag op zee is achtergebleven.  Na deze groet is het schip in een cirkel om het zeegraf gevaren en is de scheepshoorn driemaal ten gehore gebracht, vervolgens is de vlag weer in top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de haven van Vlissingen.

Blijft u niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Foto-impressie


Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.Opdrachtgevende crematoria:

Crematorium Terneuzen,  Het Zeeuwse Land, Zoom en Zegestede en div. van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.