Asverstrooiing Delhuyzen heeft op 03.03.2020 plaatsgevonden

Asverstrooiing Delhuyzen heeft op 03.03.2020 plaatsgevonden

Asverstrooiing op het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen

Vandaag heeft het verstrooien van de as in de natuur van Delhuyzen bij Arnhem plaatsgevonden. Het verstrooien is gestart om 15:20 uur, en om 17:48 uur was de verstrooiing voltooid. De laatste verstrooiing heeft op een speciale positie plaatsgevonden.

Het was droog en zonnig met mooie witte stapelwolken. Een licht briesje uit verschillende richtingen. Tijdens het verstrooien was het gekwetter van een mees, koolmees en een boomkruiper te horen.

Hieronder vindt u de coördinaten van het kwadrant waarin de as verstrooid is:

52° 02′ 18.1″ NB    –    5° 56′ 09.6″ OL
52°02’17.8″ NB       5° 56′ 13.1″ OL
|                                                       |
52° 02′ 16.6″ NB       05° 56′ 13.0″ OL
52° 02′ 17.1″ NB   –     05° 56′ 08.7″ OL

Hier ziet u de route die wij hebben afgelegd in het bos.


Weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? klik hier voor een korte film


Foto-impressie van de verstrooiing

Openingstijden
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten vanaf de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting Vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houdt u op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die op Delhuyzen asverstrooien :

Yardenhuis Daelwijck Utrecht –  Yardenhuis Achterhoek Doetinchem –  Yardenhuis van Brabant Oosterhout –  Yardenhuis Ede –  Ockenburg Den Haag –  Yardenhuis Heerlen – Yardenhuis Venlo –  Yardenhuis Beukenhof Schiedam –  Yardenhuis van Rijwijk –  Yardenhuis van Beuningen – Yardenhuis Steenbrugge Diepenveen – Yardenhuis Rotterdam – Yardenhuis Gouwestreek Gouda – Yardenhuis Haarlem – Yardenhuis Yardenhuis van Schagen – Yardenhuis Reestborgh Meppel – Yardenhuis Schoterhof Nieuweschoot – Yardenhuis Zevenberg Fluitenberg – Yardenhuis van Goutum – Yardenhuis van Groningen – Yardenhuis van Lelystad – Stilleweer Appingedam-  De Ommering Spijkenisse – De Lariks Hardenberg – en diverse andere crematoria en uitvaartbedrijven.

2020-10-27T08:57:33+01:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant