As uitstrooiing per vliegtuig boven de Noordzee voor de kust van Scheveningen,  Zandvoort, Egmond aan Zee, Petten en voor de kust van Den Helder – Texel

Verstrooiingen per vliegtuig vinden plaats boven de Noordzee of Waddenzee. Deze asverstrooiingsvluchten zijn zeer afhankelijk van het weer. Het gebeurt regelmatig dat een vlucht geannuleerd of afgebroken moet worden. Bij twijfelachtige weer (storm, buien, mist of laaghangende bewolking) kunt u die dag onze website raadplegen of bellen met telefoonnummer 023 542 41 94.

Luchthaven: Rotterdam The Hague Airport
Vliegtuig: Cessna 172
Vertrektijd: 13:30 uur

U kunt via ons youtubekanaal live meekijken.

Hieronder kunt u de vaart via ons Youtubekanaal live meekijken.

Beste nabestaanden,
hoe erg wij onze best ook doen de techniek kan ons altijd in de steek laten. Wij doen er alles aan om het kanaal open te houden. Echter kan er altijd wat mis gaan. Let op: Als de verbinding van deel 1 wegvalt kunt u bij deel 2 verder kijken en als de verbinding van deel 2 wegvalt bij deel 3.

Asverstrooiing per vliegtuig

Asverstrooiing per vliegtuig

Cessna 172

U kunt onze vliegroute hier live volgen.
De afgelegde vliegroute van de vlucht vindt u hier straks ook

U kunt het vliegtuig op drie plaatsen  `uitzwaaien` en naar open zee zien vliegen.

Rotterdam The Hague Airport Panorama tarras

U bereikt het panoramaterras via grand cafe/restaurant Horizon op de eerste verdieping van de passagehal, de centrale hal in het luchthavengebouw. Hier heeft u zicht op de landingsbaan.

Scheveningen ca. 13:45 uur

Boven de pier van Scheveningen wordt er als laatste groet een cirkel gemaakt en vervolgens naar zee gevlogen.

Pier scheveningen
De asverstrooiing vindt ongeveer 10 km uit de kust plaats boven de Houtrustboei.

Hierna vliegen wij terug naar Rotterdam The Hague Airport en zullen ons klaar maken voor de verstrooiingen voor de kust van Zandvoort, Egmond aan Zee, Petten en Den Helder / Texel.

Zandvoort ca. 14:30 uur

Ter hoogte van de Bouwensflat wordt er als laatste groet een cirkel gemaakt en vervolgens naar zee gevlogen.
Asverstrooiing per vliegtuig 3 juli 2015 (14) internet Zandvoort-2
Asverstrooiing boven zee voor de kust van Zandvoort vinden plaats op ongeveer 10 km vanuit de kust boven een boei met de mooie naam “Eveline”.

Hierna vliegen wij door om de as te verstrooien voor de kust van Egmond aan Zee, Petten en Den Helder / Texel.

Blijf niet met vragen of wensen zitten. Neem gerust contact met ons op.

U bereikt ons persoonlijk op telefoonnummer 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet

~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen
De Meerdijk Emmen – Kranenburg Zwolle – Rusthof Amersfoort – Heidehof Apeldoorn – Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal – Berkenhove Aalten – Noorderveld Nieuwegein – Alphen a.d. Rijn te A. a.d. R. – Meerbloemhof Zoetermeer – Walpot Eijsden – Schifferheide Kerkrade – Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze te Heeze – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven-Maaslanden Vlijmen – Bergen op Zoom te B.op Z. – Zuylen Breda –Crematorium Tilburg- Essenhof Dordrecht – Meenhuis Uitvaartzorg- De Ommering Spijkenisse – Rhijnhof te Leiden- Schollevaar Capelle a/d IJssel – Rosmalen te Rosmalen – Uden te Uden – De Omarming Zutphen- Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft- Boschhuizen Venray- Crematorium Tilburg- Crematorium Den en Rust te Bilthoven- Crematorium Middelburg- en div. van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

________________________________________________________________________________
Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort
Westgaarde Amsterdam – Crematorium Zaanstad te Zaandam- Bouwens Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Haarlem te Haarlem – Westerveld te Driehuis Westerveld (Velsen)- De Nieuwe Noorder- Crematorium De Boskamp Assen – Dieren te Dieren – Moscowa Arnhem – Jonkerbos Nijmegen  ________________________________________________________________________________Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee
Hoorn te Hoorn, Purmerend te Purmerend en De Waerdselanden te Heerhugowaard
________________________________________________________________________________
Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.