Wij zijn met een Cessna 172 vanuit Rotterdam The Hague Airport naar de Noordzee gevlogen om zorg te dragen voor de verstrooiing van as boven zee ter hoogte van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee. Deze asverstrooiingsvlucht is in opdracht van crematoria en nabestaanden uitgevoerd. Onderaan dit bericht vindt u de kustlocatie die bij uw crematoria hoort.

Rotterdam The Hague Airport, 14 december 2020

Uitvaartleider Sebastiaan Smit van ~Aqua-Omega met ashouder vlak voor vertrek


Vlucht

Start motor: 14:22 uur
Airborne: 14:26 uur
Landing: 15:50 uur

U kunt hier de vliegroute bekijken

U kunt hieronder later de videoreportage bekijken.


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Ter hoogte van de pier is er een cirkel gevlogen als groet aan nabestaanden op het strand of de pier. Hierna zijn wij de zee opgevlogen en aan de rechterzijde van het ankergebied bij Scheveningen en hebben op ongeveer 3,5 km uit de kust de as op zee verstrooid. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Tijd
tussen 14:37 uur en 14:48 uur.

Geografische positie
52º 09′ 06” NB 04º 16′ 13” OL

Een stevige wind uit het zuidwesten windkracht 5-6.  Er hing een dichte, wattige bewolking met lichte plekken met af en toe een straal zonlicht. Het zicht was boven de 10 km.


Asverstrooien per vliegtuig ter hoogte van Zandvoort

Bij de Bouwens flat hebben wij een ereronde gemaakt als groet aan nabestaanden die op het strand stonden.  Na het vliegen van de ereronde zijn wij naar open zee gevlogen waar wij al cirkelend de as boven zee hebben verstrooid.

De asverstrooiing heeft op ongeveer 2 km uit de kust van Zandvoort plaatsgevonden, tijdens het verstrooien zijn wij blijven cirkelen.

Tijd
tussen 14:57 uur en 15:00 uur.

Geografische positie
52º 23′ 48” NB  04º 27′ 21” OL

Een stevige wind uit het zuidwesten windkracht 5-6.  Er hing een dichte, wattige bewolking met lichte plekken met af en toe een straal zonlicht. Het zicht was boven de 10 km.


 Asverstrooiing per vliegtuig ter hoogte van Egmond aan Zee

Ter hoogte van de vuurtoren is er als laatste groet een ereronde gevlogen voor nabestaanden op het strand daarna zijn wij de zee op gevlogen om de as al cirkelend te verstrooien.

De asverstrooiing heeft op ongeveer 3 km uit de kust van Egmond aan Zee plaatsgevonden.


Tijd

15:09 uur

Geografische positie
52º 36′ 49” NB 04º 34′ 52” OL

Een stevige wind uit het zuidwesten windkracht 5-6.  Er hing een dichte, wattige bewolking met lichte plekken met af en toe een straal zonlicht. Het zicht was boven de 10 km.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team Aqua-Omega


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Crematorium Almere -De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Crematorium Oost Groningen Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam – Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Crematorium Zaanstad te Zaandam – Bouwens Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Haarlem te Haarlem – Westerveld te Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder – Crematorium De Boskamp Assen – Dieren te Dieren – Moscowa Arnhem – Jonkerbos Nijmegen – Crematorium Laren – Crematorium Hilversum.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Crematorium Alkmaar – Yarden Crematorium Groningen –  Yarden Crematorium Stilleweer – Yarden Crematorium Schoterhof – Uitvaartcentrum Oost Groningen – De Waerdse Landen – Crematorium Meppel – Crematorium Sneek – Crematorium Purmerend  – Crematorium Hoorn – Ommeland en Stad Eelderwolde.