Asverstrooien met een unieke salonboot op de IJssel, Ketelmeer of Ganzendiep vanuit Kampen

U vaart met dit voormalige postschip die werd gebouwd in 1926 en is bijna 18 meter lang.  Door het grote open voordek en ruime binnen accommodatie, geschikt voor zowel grote- als kleine gezelschappen tot 30 personen. Het schip straalt de “roaring twenties” uit. Aan boord wordt u gastvrij ontvangen door de bemanning.
Capaciteit 30 personen.

Asverstrooiing Kampen

Tarieven

  • € 540,00 vaart op weekdagen. Duur vaart ca. 1,5 uur.
  • €  75,00 toeslag weekend en feestdagen
  • €  50,00 toeslag per 15 minuten vaartverlenging

Uitvaartbegeleiding
Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze uitvaartbegeleiding, die de vaart en asverstrooiing voor u tot een stijlvolle plechtigheid maakt.

Wat doet de uitvaartleider?
De uitvaartleider draagt zorg voor de ontvangst van familie aan boord, zorgt voor een nette opstelplaats voor de urn of askoker, het leiden van de plechtigheid (inleidend woord, gelegenheid bieden tot spreken, moment van stilte, slotwoord). De verstrooiing wordt naar keus door de uitvaartleider of de familie verricht. De uitvaartleider draagt ook zorg voor het afspelen van muziek, en registreert de tijd en exacte locatie van de verstrooiing.

  • € 195,00 toeslag uitvaartleider

Maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring
U kunt na afloop van de asverstrooiingsvaart een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat zeekaart met positie, het schip, datum en tijdstip van asverstrooien vermeld. Dit document ontvangt u dan samen met de rekening per post.

  • € 27,50 maritieme kaart
  • € 12,50 voor elk volgend exemplaar