U draagt zelf zorg voor de asverstrooiing van uw dierbare per schip op de Noordzee

** Wegens hevige wind en hoge golven hebben wij helaas moeten besluiten deze vaart te annuleren**

Inclusief professionele begeleiding van een van onze uitvaartleiders voor € 92,- per persoon.

Stap aan boord voor een onvergetelijk afscheid op de Noordzee. Wij nodigen u en uw familie uit voor een gedenkwaardige asverstrooiing met het majestueuze voormalige marineschip, de Hr. Ms. “Hendrik Karssen,” dat exclusief voor deze asverstrooiingsvaart beschikbaar wordt gesteld. Dit is dé gelegenheid om op bijzondere wijze afscheid te nemen van uw dierbare en de kracht en schoonheid van de zee te omarmen.

De Hendrik Karssen staat symbool voor een rijke maritieme geschiedenis die ons land rijk is. Terwijl u aan boord stapt, omringd door een warme en ondersteunende sfeer van de entourage en de professionele bemanning. Samen met andere families deelt u deze unieke reis.

De gezamenlijke asverstrooiing is niet alleen beter voor het milieu u deelt ook de kosten, waardoor deze uitvaart op zee betaalbaar wordt voor iedereen die wil deelnemen.

Op de Hendrik Karssen wordt elke asverstrooiing afzonderlijk van de overige deelnemers met de grootste zorg en respect uitgevoerd. Ons ervaren team zal u bijstaan tijdens de vaart en de asverstrooiing. U kunt ervoor kiezen om persoonlijke woorden te delen, muziek af te spelen die uw dierbare geliefde koesterde, of op uw eigen manier een eerbetoon te brengen aan uw dierbare.

De zee heeft altijd een magische aantrekkingskracht gehad en brengt mensen samen in momenten van vreugde en verdriet. Op de Hendrik Karssen wordt uw gezelschap één met de zee, één met elkaar en één met de kostbare herinneringen aan uw dierbare. Het is een ervaring die uw harten zal verwarmen en u zult koesteren voor de rest van uw leven.

Wacht niet langer om deze unieke gelegenheid aan te grijpen om uw geliefde te eren met een asverstrooiing op zee.

Voor meer informatie en boekingen, neem contact met ons op info@asverstrooiing.nl of per telefoon 023 542 41 94.

Vertrektijd: ca. 14:00 uur.
Thuiskomst: ca. 16:00 uur (of zoveel later als nodig is).

Opstapplaats
U vertrekt vanaf de steiger aan de Reyndersweg 100, 1951 LB Velsen-Noord. klik hier voor een route via GoogleMaps naar de Opstaplocatie. U kunt hier ook gratis parkeren. Bereidt uw reis alstublieft goed voor zodat u hier tijdig bent.

Hendrik Karssen meert aan de trawlerkade

Meerdere families
Bij onze Opstapvaarten deelt u niet alleen het schip, maar ook de kosten met andere families. Dit is niet alleen milieubewust, maar ook een betaalbare optie. U neemt zelf de as en eventuele bloemen mee voor de verstrooiing. Als de as nog bij het crematorium staat, kunnen we deze voor u ophalen, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid.

Een Duurzaam Alternatief: Zee-urnen
Voor wie liever een andere vorm van asverstrooien verkiest, bieden wij biologisch afbreekbare zee-urnen aan. Deze milieuvriendelijke urnen lossen binnen 24 tot 48 uur op in het water, waardoor u niet langer direct geconfronteerd wordt met de as. Een respectvolle en natuurlijke manier om uw dierbare een laatste rustplaats te geven. Via deze link komt u in onze uitgebreide catalogus van zee-urnen.

Samen in Harmonie op Zee
Wij vragen u om begrip en respect te tonen voor elkaar, aangezien meerdere nabestaanden onder gelijke omstandigheden deelnemen aan de Opstapvaart. Een ervaren uitvaartleider zal aan boord aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden en u desgewenst te helpen met de verstrooiing of bijzetting.

De asverstrooiing een persoonlijk moment
Voorafgaand aan elke verstrooiing krijgt u de gelegenheid voor een persoonlijk afscheid, waarbij u uit het zicht van andere families de as kunt verstrooien of bijzetten. De verstrooiingen gebeuren op volgorde van geboortedata van de overledenen. U kunt hierbij een muziekstuk afspelen om het moment extra betekenisvol te maken.

Tarieven
Tijdens de vaart bieden wij u koffie en thee aan, terwijl frisdranken en diverse consumpties tegen betaling verkrijgbaar zijn. U kunt uw vaartickets en consumpties contant of per pin aan boord afrekenen. Het tarief bedraagt € 92,00 per persoon, met een speciaal tarief van € 40,- voor kinderen tot en met 16 jaar.

Weersomstandigheden en Annulering
Bij stormachtige weersverwachtingen kunt u de dag ervoor tussen 17.30 en 18.00 uur telefonisch informeren over het al dan niet doorgaan van de vaart. Wij zorgen er dan voor dat u goed geïnformeerd bent. Als de vaart door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, schuiven we deze door naar een andere zondag. Mocht het aantal aanmeldingen onvoldoende zijn, dan kan de vaart helaas geannuleerd worden.

Een Officiële Verklaring voor de Nagedachtenis
Na afloop van de verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart beschikbaar. Hierin staan de naam van de overledene en de exacte plaats van verstrooiing vermeld. Deze akte kunt u direct aan boord bestellen voor €27,50, inclusief verzendkosten. Zo heeft u een tastbare herinnering aan dit bijzondere moment.

Voor vragen of om u op te geven voor deze uitvaart op zee reis, neem gerust contact met ons op. Wij, Sebastiaan Smit en het hele team van Aqua-Omega, wensen u een mooie rustige vaart en een prachtige plechtigheid toe.

Met vriendelijke groet,
Aqua-Omega
Tel: 023-542 41 94 / 06 55 841 880


Onderstaande linken geven u een indruk van de Opstapvaarten:

Een indruk van de Opstapvaart op 1 april  vanuit IJmuiden klik hier

Een indruk van de Opstapvaart op 18 november  vanuit IJmuiden klikt u hier.

Een indruk van de Opstapvaart op 09 september vanuit IJmuiden klik hier.

Een indruk van de Opstapvaart op 15 juli vanuit Scheveningen klik hier.

Een indruk van de Opstapvaart op 8 juli  vanuit IJmuiden klik hier.

Een indruk van de Opstapvaart  op  20 mei vanuit Scheveningen klik hier.

Een indruk van de Opstapvaart op 18 maart  vanuit Scheveningen klikt u hier.

Een indruk van de Opstapvaart van 15 januari vanuit Scheveningen klikt u hier. 

Een indruk van de Opstapvaart van 20 november vanuit Scheveningen klikt u hier.

Een indruk van de Opstapvaart van 23 oktober vanuit Scheveningen klikt u hier.

Voor een indruk van de Opstapvaart van 24 augustus vanuit IJmuiden klikt u hier.