Voordeel op asverstrooien op zee vanuit Scheveningen

Scheveningen is voor de Randstad en een groot deel van Nederland redelijk centraal gelegen. U kunt van hieruit as verstrooien met een schip voor de kust van Kijkduin, Scheveningen, Wassenaar, Katwijk, of Noordwijk. Door het gebruik van oude maritieme tradities, die bij een zeebegrafenis van kracht waren, maakt ~Aqua-Omega van elke verstrooiing een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid.

Het schip
Een echte kotter met (kleinere)binnen- en ruime buitenaccommodatie, geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen tot 25 mensen. U vaart tijdens de asverstrooiingsvaart alleen met uw familie en de bemanning.

maartje

U kunt tegen een heel gunstig tarief vanuit scheveningen varen voor de asverstrooiing van uw dierbare op de volgende data:

Zondag, 16 april 2017
Woensdag, 26 april 2017
Zondag 28 mei 2017
Zondag, 10 september 2017

Tarieven asverstrooien op bovenstaande data

  • € 325,00 vaart op weekdagen. Duur vaart max 60 minuten rechtuit tot 3,5 kilometer uit de kust.
  • €  35,00 toeslag weekend en feestdagen

Uitvaartbegeleiding
Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze uitvaartbegeleiding, die de vaart en asverstrooiing voor u tot een stijlvolle plechtigheid maakt.

Wat doet de uitvaartleider?
De uitvaartleider draagt zorg voor de ontvangst van familie aan boord, zorgt voor een nette opstelplaats voor de urn of askoker, het leiden van de plechtigheid (inleidend woord, gelegenheid bieden tot spreken, moment van stilte, slotwoord). De verstrooiing wordt naar keus door de uitvaartleider of de familie verricht. De uitvaartleider draagt ook zorg voor het afspelen van muziek, en registreert de tijd en exacte locatie van de verstrooiing.

  • €  45,00 toeslag uitvaartleider weekdagen
  • €  60,00 toeslag uitvaartleider weekend en feestdagen


Live Video Streaming van de asverstrooiing of asbijzetting

Het live uitzenden van de asverstrooiings- of bijzettingsplechtigheid kan een oplossing bieden voor nabestaanden die heel graag bij het asverstrooien of asbijzetting aanwezig willen zijn, maar om welke reden dan ook, dit niet kunnen.

De uitzending zal te zien zijn via ons Youtubekanaal. Dus voor iedereen waar ook ter wereld te bekijken. Door middel van een link kunnen alleen mensen die door u zijn uitgenodigd deze videostream volgen en daarmee houdt u de beelden privé binnen uw familiekring. Daarna blijft de film voor altijd beschikbaar en oproepbaar.

Deze dienst is beschikbaar voor de havens: Scheveningen, Rotterdam, Neeltje Jans, IJmuiden, Enkhuizen, Den Helder alle andere havens op aanvraag.

  • Het tarief hiervoor is € 120,00 en altijd in combinatie met een uitvaartleider.

Als u live videostreaming wenst tijdens de asverstrooiingsvaart kunt u dit bij uw reservering aan ons kenbaar maken.


Maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring

U kunt na afloop van de asverstrooiingsvaart een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat zeekaart met positie, het schip, datum en tijdstip van asverstrooien vermeld. Dit document ontvangt u dan samen met de rekening per post.

  • €  18,50 maritieme kaart
  • €  10,00 voor elk volgend exemplaar