Asverstrooiing met een vliegtuig boven zee voor de kust van Renesse, Scheveningen en Zandvoort

Rotterdam Airport, 6 juli 2018

Vlucht 
Start motor: 13:35 uur
Take off: 13:40 uur
Landing: 15:10 uur

U kunt hier de vliegroute bekijken


Beste nabestaanden,

Helaas heeft de opname apparatuur niet goed gefunctioneerd en kunnen de verstrooiingen niet in beeld worden gebracht. De reden is een kapotte sd-kaart. De apparatuur hangt buiten het vliegtuig waardoor ik dit niet eerder heb kunnen zien dan na de landing. Mijn excuses aan iedereen die ik hiermee teleurgesteld heb.

Vriendelijke groet,

Sebastiaan Smit


Deze asverstrooiing per vliegtuig heeft plaatsgevonden met een Cessna 172

Cessna 172

Asverstrooiing per vliegtuig voor de kust van Renesse

Vanaf Rotterdam zijn wij over land via Oud Beijerland, Dirksland naar Renesse gevlogen voor een asverstrooiing.

 

De asverstrooiingen per vliegtuig ter hoogte van Renesse heeft op ongeveer 4 km vanuit de kust plaatsgevonden.

Tijdstip van asverstrooien
14:05 uur

Geografische positie
52º 45′ 56” NB – 04º 44′ 41” OL

Weinig bewolking, licht nevelig en zonnig. Zicht >10 km. Wind vrij matig uit het noordwesten 3 Bft.
Kleine golven op de Noordzee.


Asverstrooien per vliegtuig ter hoogte van Scheveningen

Boven de pier van Scheveningen is er een cirkel gevlogen als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn we de Noordzee op gevlogen voor de asverstrooiing.

Ter hoogte van de pier is er een cirkel gevlogen.

De asverstrooiingen per vliegtuig boven de Noordzee hebben op ongeveer 7 km uit de kust ten noorden van Scheveningen plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip van asverstrooien
tussen 14:28 uur en 14:32 uur

Geografische positie
52º 10′ 33” NB – 04º 11′ 31” OL

 

Weinig bewolking, licht nevelig en zonnig. Zicht >10 km. Wind vrij matig uit het noordwesten 3 Bft.
Kleine golven op de Noordzee.


Asverstrooien per vliegtuig ter hoogte van Zandvoort

Ter hoogte van de hoge flat, in de volksmond de Bouwensflat, aan de boulevard is er een cirkel gevlogen als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn wij de zee opgevlogen voor de asverstrooiingen.

De as verstrooiingen per vliegtuig boven de Noordzee voor de kust van Zandvoort hebben op ongeveer 5 km uit de kust plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip van asverstrooien
14:49 uur -11:51 uur

Geografische positie
52º 23′ 41” NB – 04º 26′ 33” OL

Weinig bewolking, licht nevelig en zonnig. Zicht >10 km. Wind vrij matig uit het noordwesten 3 Bft.
Kleine golven op de Noordzee.


Foto’s


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

De Meerdijk Emmen – Kranenburg Zwolle – Rusthof Amersfoort – Heidehof Apeldoorn – Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal – Berkenhove Aalten – Noorderveld Nieuwegein – Alphen a.d. Rijn te A. a.d. R. – Meerbloemhof Zoetermeer – Walpot Eijsden – Schifferheide Kerkrade – Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze te Heeze – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven – Maaslanden Vlijmen – Haarlemmermeer te Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom te B.op Z. – Zuylen Breda –Crematorium Tilburg- Essenhof Dordrecht – Meenhuis Uitvaartzorg- De Ommering Spijkenisse – Rhijnhof te Leiden- Schollevaar Capelle a/d IJssel – Rosmalen te Rosmalen – Uden te Uden – De Omarming Zutphen – Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft – Boschhuizen Venray – Crematorium Tilburg- Crematorium Den en Rust te Bilthoven – Crematorium de Linge Tiel – Crematorium Middelburg- Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam –  Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede Utrecht – Crematorium Zuiderhof Hilversum – Uitvaartzorg Barbara Utrecht – Hart van Berkelland Haarlo – Waalstede Nijmegen -en div. van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Yarden Crematorium Groningen –  Yarden Crematorium Stilleweer – Yarden Crematorium Schoterhof – Uitvaartcentrum Oost Groningen – De Waerdse Landen – Crematorium Meppel – Crematorium Sneek – Purmerend te Purmerend – Crematorium Hoorn.


Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.