Asverstrooiing per vliegtuig ter hoogte van diverse kustplaatsen boven de Noordzee plaatsgevonden

Rotterdam Airport, 30 maart 2018

Vlucht 
Start motor: 13:21 uur
Airborne: 13:31 uur
Landing: 15:05 uur

U kunt hier straks de vliegroute bekijken

U kunt hieronder straks de film bekijken:


 

Deze asverstrooiing per vliegtuig heeft plaatsgevonden met een Cessna 172

Foto genomen door nabestaanden op het strand van Zandvoort tijdens de farewell pass ergens in 2017 Cessna 172


Asverstrooien per vliegtuig ter hoogte van Scheveningen

Boven de pier van Scheveningen is er als groet een cirkel gevlogen als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn we de Noordzee op gevlogen voor de asverstrooiing.

Ter hoogte van de pier is er een cirkel gevlogen.

De asverstrooiingen per vliegtuig boven de Noordzee hebben op ongeveer 6 km uit de kust plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip van asverstrooien
tussen 13:46 uur en 14:03 uur

Geografische positie
52º 08′ 36” NB – 04º 11′ 53” OL

Half tot Licht bewolkt met meer dan 10 km zicht. Wind matig uit het zuidoosten 4 Bft.
Kleine golven op de Noordzee met hier en daar mooie schaduwplekken.


Asverstrooien per vliegtuig ter hoogte van Zandvoort

Ter hoogte van de hoge flat, in de volksmond de Bouwensflat, aan de boulevard is er een cirkel gevlogen als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn wij de zee opgevlogen voor de asverstrooiingen.

De as verstrooiingen per vliegtuig boven de Noordzee voor de kust van Zandvoort hebben op ongeveer 7 km uit de kust plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip van asverstrooien
tussen 14:20 uur en 14:23 uur

Geografische positie
52º 24′ 09‘ NB – 04º 24′ 51” OL

Licht bewolkt met meer dan 10 km zicht. Wind matig uit het zuidoosten 4 Bft.
Kleine golven op de Noordzee met hier en daar mooie schaduwplekken.


Asverstrooien per vliegtuig boven zee ter hoogte van Egmond aan Zee

Ter hoogte van de vuurtoren aan de boulevard is er een cirkel gevlogen als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn wij de zee opgevlogen voor de asverstrooiingen.

Tijdstip van asverstrooien
tussen 14:35 uur

Geografische positie
52º 36′ 57” NB – 04º 35′ 58” OL

Licht bewolkt met meer dan 10 km zicht. Wind matig uit het zuidoosten 4 Bft.
Kleine golven op de Noordzee met hier en daar mooie schaduwplekken.


Foto’s 


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

De Meerdijk Emmen – Kranenburg Zwolle – Rusthof Amersfoort – Heidehof Apeldoorn – Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal – Berkenhove Aalten – Noorderveld Nieuwegein – Alphen a.d. Rijn te A. a.d. R. – Meerbloemhof Zoetermeer – Walpot Eijsden – Schifferheide Kerkrade – Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze te Heeze – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven – Maaslanden Vlijmen – Haarlemmermeer te Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom te B.op Z. – Zuylen Breda –Crematorium Tilburg- Essenhof Dordrecht – Meenhuis Uitvaartzorg- De Ommering Spijkenisse – Rhijnhof te Leiden- Schollevaar Capelle a/d IJssel – Rosmalen te Rosmalen – Uden te Uden – De Omarming Zutphen – Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft – Boschhuizen Venray – Crematorium Tilburg- Crematorium Den en Rust te Bilthoven – Crematorium de Linge Tiel – Crematorium Middelburg- Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam –  Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede Utrecht – Crematorium Zuiderhof Hilversum – Uitvaartzorg Barbara Utrecht – Hart van Berkelland Haarlo – Waalstede Nijmegen -en div. van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Crematorium Zaanstad te Zaandam- Bouwens Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Haarlem te Haarlem – Westerveld te Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder – Crematorium De Boskamp Assen – Dieren te Dieren – Moscowa Arnhem – Jonkerbos Nijmegen.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Yarden Crematorium Groningen –  Yarden Crematorium Stilleweer – Yarden Crematorium Schoterhof – Uitvaartcentrum Oost Groningen – De Waerdse Landen – Crematorium Meppel – Crematorium Sneek – Purmerend te Purmerend – Crematorium Hoorn.


Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd