Asverstrooiing per vliegtuig boven zee ter hoogte van Scheveningen, Noordwijk, Zandvoort, Wijk aan Zee en Egmond aan Zee

Vandaag zijn wij om 13:50 uur vanuit Rotterdam The Hague Airport (voormalig Zestienhoven) gevlogen om zorg te dragen voor de verstrooiing van de as boven zee ter hoogte van verschillende kustplaatsen. Het zicht was aan de start 6 km, buien trokken aan het zuidwesten langzaam voorbij, later op zee mooie opklaringen. Hierdoor hebben wij besloten om de buien heen te vliegen eerst naar Noordwijk voor de flyby verstrooiing en de asverstrooiing bij Scheveningen aan het einde van de vlucht te doen. Tijdens deze vlucht zijn er in totaal twee flyby-asverstrooiingen uitgevoerd, bij Noordwijk en bij Wijk aan zee.


Het vliegtuig vlak voor vertrek

Deze vlucht is uitgevoerd met een Cessna 172, wilt u meer weten over dit vliegtuig klik hierVluchtgegevens

Start motor: 13:40 uur
Airborne: 13:49 uur
Landing : 15:18 uur

U kunt hier de gevlogen route bekijken.

De asverstrooiingsvlucht is gefilmd. De video kunt u hieronder zien.


Asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen

Ter hoogte van de pier zijn wij voorbijgevlogen als groet aan nabestaanden die hier eventueel op het strand of op de pier stonden om afscheid van hun dierbare te nemen. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben wij voor de kust van Scheveningen  as boven zee verstrooid. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Scheveningen de pier en boulevard


Tijd

tussen 15:02 uur en 15:04 uur.

Geografische positie
52º 07′ 34” NB 04º 14′ 03” OL

Een vrij matige wind uit het noordwesten soms ruimend naar noordnoordoost kracht 3-4. Zwaar bewolkt met hier en daar mooie opklaringen. Een rustig deinende Noordzee met hier en daar schittering van de zon op het oppervlak. Zicht meer dan 10 km.


Asverstrooiing ter hoogte van Zandvoort

Ter hoogte van de Bouwensflat is er een cirkel naar zee gevlogen als laatste groet aan nabestaanden die hier eventueel op het strand stonden om afscheid te van hun dierbare te nemen. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben een mooi plekje uitgezocht op ongeveer 3 km uit de kust. Hier is de as boven zee verstrooid.

Zandvoort aan Zee

Tijd
tussen 14:45 uur en  14:48 uur.

Geografische positie
52º 22′ 46” NB 04º 29′ 10” OL

Een vrij matige wind uit het noordwesten soms ruimend naar noordnoordoost kracht 3-4. Zwaar bewolkt met hier en daar mooie opklaringen. Een rustig deinende Noordzee met hier en daar schittering van de zon op het oppervlak. Zicht meer dan 10 km.


Asverstrooiing ter hoogte van Egmond aan Zee

Ter hoogte van de vuurtoren zijn wij voorbijgevlogen als groet aan nabestaanden die hier eventueel op het strand stonden om afscheid van hun dierbare te nemen. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben wij voor de kust van Egmond aan Zee de as boven zee verstrooid. Tijdens het verstrooien van de as heeft het vliegtuig een cirkels gevlogen op ongeveer 3,5 km afstand van de kust.
Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Egmond aan Zee ter hoogte van de vuurtoren vliegen wij richting zee


Tijd

tussen 14:34 uur en 14:35 uur.

Geografische positie
52º 37′ 1” NB 04º 35′ 28” OL

Een vrij matige wind uit het noordwesten soms ruimend naar noordnoordoost kracht 3-4. Zwaar bewolkt met hier en daar mooie opklaringen. Een rustig deinende Noordzee met hier en daar schittering van de zon op het oppervlak. Zicht meer dan 10 km.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hogere resolutie wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 10,00; de verklaring als PDF kost € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Haagse Duinen – Crematorium Slangenburg Doetinchem -Crematorium Ommeland en Stad -Crematorium Almere -De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Crematorium Oost Groningen Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Crematorium Venlo – Crematorium Heerlen – Crematorium Rotterdam – Crematorium Eikelenburg – Crematorium Ockenburg – Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – Hoeksche Waard –  Crematorium Nijverdal – diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – De Boskamp Assen – Dieren – Moscowa, Arnhem – Jonkerbos, Nijmegen – Laren – Zorgvlied Amsterdam.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Crematorium van Goutum – Alkmaar – De Waerdse Landen, Heerhugowaard – Hoorn – Purmerend – Sneek – Uitvaartcentrum Oost Groningen – Yarden Crematorium Groningen – Reestborgh, Meppel – Crematorium Schoterhof – Crematorium Stilleweer – Crematorium van Schagen