Asverstrooiing met een vliegtuig boven zee ter hoogte van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee plaatsgevonden

Vandaag zijn wij, na een kleine vertraging om 14:19 uur in take-off gegaan en naar de kust gevlogen. Bij Kijkduin zijn wij de zee op gevlogen naar het noorden en hebben bij verschillende kustplaatsen de as boven zee verstrooid. De asverstrooiingen hebben plaatsgevonden ter hoogte van Scheveningen, Katwijk (een fly-by-ceremonie voor nabestaanden) Zandvoort en Egmond aan Zee. Ook hier is een fly-by asverstrooiing voor nabestaanden uitgevoerd. Deze vlucht is verschillende malen verzet vanwege ongunstige weersomstandigheden en stond oorspronkelijk gepland voor 24 maart 2023. Vandaag was er een staalblauwe hemel en het was zonnig, maar wel fris door de wind uit het noordoosten.


Deze vlucht is uitgevoerd met een Cessna 172, wilt u meer weten over dit vliegtuig klik hierVluchtgegevens

Start motor: 14:06 uur
Airborne: 14:19 uur
Landing : 15:56 uur

U kunt hier de gevlogen route bekijken.

De asverstrooiingsvlucht is gefilmd. De video kunt u hieronder zien.


Asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen

Wij zijn laag langs de pier van Scheveningen gevlogen en hebben symbolisch met onze vleugels gezwaaid.  Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben een mooi plekje uitgezocht voor de kust van Scheveningen en de as verstrooid. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen vliegend langs de pier

Tijd
tussen 14:30 uur en 14:40 uur.

Geografische positie
52º 09′ 24” NB 04º 15′ 40” OL

Een matige, frisse wind uit het noordoosten, windkracht 4. Geheel onbewolkt en zonnig. Onder ons een rustige Noordzee met mooie weerkaatsing van de zon op de oppervlakte. Het zicht zeer goed, meer dan 10km.


Asverstrooiing bij strand Zandvoort

Ter hoogte van de hoge flat die in de volksmond Bouwens heet hebben wij een afscheidscirkel gevlogen voor nabestaanden die op het strand bij de branding stonden. Hierna zijn wij de Noordzee op gevlogen en hebben een mooi plekje uitgezocht om de as van verschillende overledenen te verstrooien. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Afscheidsgroet aan nabestaanden op het strand bij Zandvoort

Tijd
tussen 15:00 uur en 15:02 uur.

Geografische positie
52º 22′ 31” NB 04º 28′ 44” OL

Een matige, frisse wind uit het noordoosten, windkracht 4. Geheel onbewolkt en zonnig. Onder ons een rustige Noordzee met mooie weerkaatsing van de zon op de oppervlakte. Het zicht zeer goed, meer dan 10km.


Asverstrooiing ter hoogte van Egmond aan Zee

Ter hoogte strandpaviljoen Nautilus / de vuurtoren  hebben wij een flyby ceremonie uitgevoerd voor nabestaanden die op het strand stonden.  Na het voltooien van deze ceremonie zijn wij de zee op gevlogen en hebben wij voor de kust van Egmond aan Zee de as boven zee verstrooid. Hierna zijn wij terug gevlogen naar Rotterdam.

Fly-by-ceremonie bij Egmond aan Zee

Tijd
tussen 15:18 uur en 15:18 uur.

Geografische positie
52º 37′ 50′ NB 04º 35′ 7” OL

Een matige, frisse wind uit het noordoosten, windkracht 4. Geheel onbewolkt en zonnig. Onder ons een rustige Noordzee met mooie weerkaatsing van de zon op de oppervlakte. Het zicht zeer goed, meer dan 10km.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u later een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hogere resolutie wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële verklaring met maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 27,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 12,50; de verklaring als PDF kost € 17,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Haagse Duinen – Crematorium Slangenburg Doetinchem -Crematorium Ommeland en Stad -Crematorium Almere -De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Crematorium Oost Groningen Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Crematorium Venlo – Crematorium Heerlen – Crematorium Rotterdam – Crematorium Eikelenburg – Crematorium Ockenburg – Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – Hoeksche Waard –  Crematorium Nijverdal – Slingerbos Ede- diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – De Boskamp, Assen – Dieren – Moscowa, Arnhem – Jonkerbos, Nijmegen – Laren – Almere – Zorgvlied, Amstelveen.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Crematorium van Goutum – Alkmaar – De Waerdse Landen, Heerhugowaard – Hoorn – Purmerend – Sneek – Uitvaartcentrum Oost Groningen – Yarden Crematorium Groningen – Reestborgh, Meppel – Crematorium Schoterhof – Crematorium Stilleweer – Crematorium van Schagen.