Asverstrooien met een vliegtuig ter hoogte van Scheveningen, Noordwijk en Zandvoort aan Zee heeft vandaag plaatsgevonden

Rotterdam Airport, 27 juni 2016

Deze as uitstrooiing heeft plaatsgevonden met een Cessna 172

Vlucht
Start motor: 14:35 uur
Airborne: 14:40 uur
Landing: 15:40 uur

U kunt hier de vliegroute bekijken

En hier de live beelden bekijken deel 1.

En hier de live beelden bekijken deel 2.

En hier de live beelden bekijken deel 3.

 

Asverstrooiing per vliegtuig

Cessna 172

Asverstrooien ter hoogte van Scheveningen

Boven de pier van Scheveningen is er als laatste groet een cirkel gemaakt als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn we de Noordzee op gevlogen voor de asverstrooiingen.

Pier scheveningen

De as verstrooiingen per vliegtuig boven de Noordzee hebben op ongeveer 6 km uit de kust plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip
tussen 14:56  uur en 15:06 uur

Geografische positie
52º 09 ′ 28 ” N – 04º 14 ′ 86 ” O

Wind matig uit het NW 4 Bft.  Half tot zwaar bewolkt met hier en daar zon.
Zicht helder >10km. Een rustig deinende Noordzee.

Asverstrooien ter hoogte van Noordwijk
Noordwijk asverstrooien 27 juni 2016

Ter hoogte van de vuurtoren is er als groet aan een nabestaande op het strand een cirkel gevlogen.  Nadat de cirkel voltooid is hebben wij de as in het zicht van de familie boven zee verstrooid. Na het voltooien van de verstrooiing is er ter afscheid nog een cirkel gevlogen en zijn wij uit het zicht verdwenen met ‘zwaaiende’ vleugels.

Tijdstip
15:14  uur

Geografische positie
52º 15 ′ 28 ” N – 04º 25 ′ 17 ” O

Wind matig uit het NW 4 Bft.  Half bewolkt met hier en daar zon.
Zicht helder >10km. Een rustig deinende Noordzee.

Asverstrooien ter hoogte van Zandvoort

Ter hoogte van de hoge flat, in de volksmond de Bouwensflat, aan de boulevard is er een cirkel gevlogen als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn wij de zee opgevlogen voor de asverstrooiingen.

Ter hoogte van de "Bouwensflat" wordt een cirkel gevlogen

De as verstrooiingen per vliegtuig boven de Noordzee voor de kust van Zandvoort hebben op ongeveer 6 km uit de kust plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip
tussen 15:26 uur en 15:29 uur

Geografische positie
52º 23 ′ 42 ” N – 04º 29 ′ 43 ” O

Wind vrij krachtig uit het NW 5 Bft.  Half tot licht bewolkt met veel zon.
Zicht helder >10km. Een rustig deinende Noordzee.


Beste nabestaanden,

Blijf niet met vragen of wensen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons persoonlijk op telefoonnummer 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen
De Meerdijk Emmen – Kranenburg Zwolle – Rusthof Amersfoort – Heidehof Apeldoorn – Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal – Berkenhove Aalten – Noorderveld Nieuwegein – Alphen a.d. Rijn te A. a.d. R. – Meerbloemhof Zoetermeer – Walpot Eijsden – Schifferheide Kerkrade – Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze te Heeze – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven-Maaslanden Vlijmen – Bergen op Zoom te B.op Z. – Zuylen Breda –Crematorium Tilburg- Essenhof Dordrecht – Meenhuis Uitvaartzorg- De Ommering Spijkenisse – Rhijnhof te Leiden- Schollevaar Capelle a/d IJssel – Rosmalen te Rosmalen – Uden te Uden – De Omarming Zutphen- Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft- Boschhuizen Venray- Crematorium Tilburg- Crematorium Den en Rust te Bilthoven- Crematorium Middelburg- Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam – en div. van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

________________________________________________________________________________

Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort
Westgaarde Amsterdam – Crematorium Zaanstad te Zaandam- Bouwens Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Haarlem te Haarlem – Westerveld te Driehuis Westerveld (Velsen)- De Nieuwe Noorder- Crematorium De Boskamp Assen – Dieren te Dieren – Moscowa Arnhem – Purmerend te Purmerend – Jonkerbos Nijmegen – ________________________________________________________________________________

Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee
Yarden Crematorium Groningen –  Yarden Crematorium Stilleweer – Yarden Crematorium Schoterhof – Uitvaartcentrum Oost Groningen – De Waerdse LandenOfficiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd