Vandaag heeft de asverstrooiing per vliegtuig boven zee ter hoogte van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee plaatsgevonden

Vandaag zijn wij in opdracht van verschillende crematoria, uitvaartbedrijven en nabestaanden per vliegtuig vanuit Rotterdam naar zee gevlogen om de as te verstrooien vanuit de lucht ter hoogte van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee. Onderaan dit bericht vindt u de kustlocatie die bij uw crematoria horen.

Rotterdam The Hague Airport, 9 oktober 2020
Deze asverstrooiing heeft plaatsgevonden met een Cessna 172

Uitvaartleider Sebastiaan Smit van Aqua-Omega met ashouder in handen vlak voor vertrek


Vlucht

Start motor: 13:48 uur
Airborne: 13:54 uur
Landing: 15:12 uur

U kunt hier de vliegroute bekijken

U kunt de beelden hieronder bekijken:


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Ter hoogte van de pier is er een cirkel gevlogen als groet aan nabestaanden op het strand of de pier. Hierna zijn wij de zee opgevlogen en aan de rechterzijde van het ankergebied bij Scheveningen en hebben op ongeveer 4 km uit de kust de as op zee verstrooid. Tijdens het asverstrooien is het vliegtuig cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen. Bijzonder; op de foto is te zien dat er net een bungeejumper zijn sprong maakt.

Pier Scheveningen als je goed kijkt naar de foto zie je net iemand zijn bungee jump maken

Tijdstip
tussen 14:07 uur en 14:16 uur.

Geografische positie
52º 09′ 58” N – 04º 17′ 43” O

Een vrij matige wind uit het westzuidwest 3 Bft.  Mooie stapelwolken en zon. Zicht goed >10 km. Een rustige Noordzee met een rimpelig oppervlak.


Asverstrooien per vliegtuig ter hoogte van Zandvoort

Bij de Bouwens flat hebben wij een ereronde gemaakt als groet aan nabestaanden die op het strand staan en ze stonden er, zeker weten! Na het vliegen van de ereronde zijn wij naar open zee gevlogen waar wij al cirkelend de as boven zee hebben verstrooid.

Ter hoogte van dit gebouw (in de volksmond Bouwens) maken wij onze ereronde aan nabestaanden die op strand staan

De asverstrooiing heeft op ongeveer 3 km uit de kust van Zandvoort plaatsgevonden, tijdens het verstrooien zijn wij blijven cirkelen.

Tijdstip
tussen 14:27 uur en 14:28 uur.

Geografische positie
52º 24′ 00” N – 04º 29′ 56” O

Een vrij matige wind uit het westzuidwest 3 Bft.  Mooie stapelwolken en zon. Zicht goed >10 km. Een rustige Noordzee met een rimpelig oppervlak.


 Asverstrooiing per vliegtuig ter hoogte van Egmond aan Zee

Ter hoogte van de vuurtoren is er als laatste groet een ereronde gevlogen voor nabestaanden op het strand daarna zijn wij de zee op gevlogen om de as al cirkelend te verstrooien.

De asverstrooiing heeft op ongeveer 2 km uit de kust van Egmond aan Zee plaatsgevonden.

Egmond aan zee vuurtoren en dorp tijdens de cirkel


Tijd van verstrooien

tussen 14:59 uur – 15:01 uur

Geografische positie
52º 36′ 60′ NB – 04º 36′ 06” OL

Een vrij matige wind uit het westzuidwest 3 Bft.  Mooie stapelwolken en zon. Zicht goed >10 km. Een rustige Noordzee met een rimpelig oppervlak.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team Aqua-Omega


Beste nabestaanden,

De as van uw dierbare heeft vandaag zijn bestemming op zee gekregen. Het is voor ons een grote eer deze belangrijke taak te mogen uitvoeren. Wij zijn dankbaar voor uw vertrouwen.

Heel veel sterkte, en zij die gemist worden vergeten wij nooit.

Blijf niet met vragen zitten.
Bel ons gerust op telefoonnummer 023 542 41 94.

Vriendelijke groet,
~Aqua -Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Crematorium Almere -De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Crematorium Oost Groningen Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam – Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Crematorium Zaanstad te Zaandam – Bouwens Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Haarlem te Haarlem – Westerveld te Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder – Crematorium De Boskamp Assen – Dieren te Dieren – Moscowa Arnhem – Jonkerbos Nijmegen – Crematorium Laren – Crematorium Hilversum.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Crematorium Alkmaar – Yarden Crematorium Groningen –  Yarden Crematorium Stilleweer – Yarden Crematorium Schoterhof – Uitvaartcentrum Oost Groningen – De Waerdse Landen – Crematorium Meppel – Crematorium Sneek – Crematorium Purmerend  – Crematorium Hoorn – Ommeland en Stad Eelderwolde.