Asverstrooiing per vliegtuig boven zee 07.02.2020 plaatsgevonden nu met film

Asverstrooiing per vliegtuig boven zee 07.02.2020 plaatsgevonden nu met film

Vandaag zijn wij met een vliegtuig naar verschillende locaties op zee gevlogen om zorg te dragen voor de asverstrooiing boven zee

In opdracht van onderstaande crematoria en uitvaartbedrijven is ~Aqua-Omega per vliegtuig vanuit Rotterdam The Hague Airport uitgevlogen naar zee om ter hoogte van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee as boven zee te verstrooien. Ook zijn wij naar Hollands Diep gevlogen om ter hoogte van Numansdorp as boven het water te verstrooien. Onderaan dit verstrooiingsbericht vindt u de locaties die bij uw crematoria horen.

Uitvaartleider Aqua Omega met ashouder “CiniSafe” voor het vliegtuig vlak voor vertrek

Vlucht 

Start motor 13:42 uur
Take off 13:47 uur
Landing 15:18  uur
Motor af 15:20 uur

U kunt hieronder de video van de verstrooiingsvlucht bekijken:

U kunt hier de route zien die gevlogen is.


Asverstrooiing per vliegtuig ter hoogte van Numansdorp

Ter hoogte van Numansgors en Fort Buitensluis is een cirkel gevlogen als groet aan de nabestaanden. De as is verstrooid boven het Hollands Diep.

Asverstrooien per vliegtuig bij Numansdorp boven Hollands Diep

Tijd van verstrooien
14:03 uur

Geografische positie
51º 42′ 15” NB – 04º 26′ 09” OL

Onbewolkt en zonnig. Zicht >10 km. Een matige wind uit het zuidwesten 4 Bft. Op zee kleine golfjes en een mooie weerkaatsing van de zon.


Asverstrooiing per vliegtuig ter hoogte van Scheveningen

Boven de pier van Scheveningen is er een cirkel gevlogen als symbolische groet aan nabestaanden. Hierna zijn wij de Noordzee op gevlogen voor de asverstrooiing.

Pier van Scheveningen foto gemaakt tijdens de afscheidscirkel

Scheveningen gezien tijdens de afscheidscirkel bij Scheveningen

De asverstrooiingen boven de Noordzee hebben op ongeveer 5 km uit de kust van Scheveningen plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen.

Tijd van verstrooien
tussen 14:21 uur en 14:24 uur

Geografische positie
52º 09′ 49” NB – 04º 15′ 23” OL

Onbewolkt en zonnig. Zicht >10 km. Een matige wind uit het zuidwesten 4 Bft u.  Op zee kleine golfjes en een mooie weerkaatsing van de zon.


Asverstrooien per vliegtuig ter hoogte van Zandvoort

Ter hoogte van de hoge flat Bouwens zijn wij de zee op gevlogen voor de asverstrooiingen boven zee.

Asverstrooiing ter hoogte van Zandvoort foto genomen tijdens de afscheidscirkel

Bouwensflat Zandvoort

De asverstrooiing heeft op ongeveer 5 km uit de kust van Zandvoort plaatsgevonden, tijdens het verstrooien zijn wij blijven cirkelen.

Tijd van verstrooien
14:35 uur

Geografische positie
52º 23′ 59” NB – 04º 29′ 06” OL

Onbewolkt en zonnig. Zicht >10 km. Een matige wind uit het zuidwesten 4 Bft u.  Op zee kleine golfjes en een mooie weerkaatsing van de zon.


Asverstrooiing per vliegtuig ter hoogte van Egmond aan Zee

Ter hoogte van de vuurtoren is er een cirkel gevlogen als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Tijdens het voltooien van de cirkel is de as boven zee verstrooid.

Egmond aan Zee tijdens de Afscheidscirkel

Egmond aan Zee tijdens de cirkel als afscheidsgroet aan nabestaanden op het strand

De asverstrooiing heeft op ongeveer 5 km uit de kust van Egmond aan Zee plaatsgevonden.

Tijd van verstrooien
14:43 uur

Geografische positie
52º 37′ 39′ NB – 04º 35′ 5” OL

Onbewolkt en zonnig. Zicht >10 km. Een matige wind uit het zuidwesten 4 Bft u.  Op zee kleine golfjes en een mooie weerkaatsing van de zon.


Foto impressie van de vlucht


Asverstrooiing boven het Hollandsdiep

Zuidema Uitvaartverzorging – Klaaswaal.Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

De Meerdijk Emmen – Kranenburg Zwolle – Rusthof Amersfoort – Heidehof Apeldoorn – Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal – Berkenhove Aalten – Noorderveld Nieuwegein – Alphen a.d. Rijn  – Meerbloemhof Zoetermeer – Walpot Eijsden – Schifferheide Kerkrade – Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Crematorium Heeze – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven – Maaslanden Vlijmen – Haarlemmermeer te Nieuw-Vennep – Crematorium Bergen op Zoom – Zuylen Breda –Crematorium Tilburg- Essenhof Dordrecht – Meenhuis Uitvaartzorg- De Ommering Spijkenisse – Rhijnhof te Leiden – Schollevaar Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming Zutphen – Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft – Boschhuizen Venray – Crematorium Tilburg – Crematorium Den en Rust te Bilthoven – Crematorium de Linge Tiel – Crematorium Middelburg – Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam –  Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede Utrecht – Crematorium Zuiderhof Hilversum – Crematorium Laren – Uitvaartzorg Barbara Utrecht – Yardenhuis van Beuningen- en div. van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Crematorium Zaanstad te Zaandam – Bouwens Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Haarlem te Haarlem – Westerveld te Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder – Crematorium De Boskamp Assen – Dieren te Dieren – Moscowa Arnhem – Jonkerbos Nijmegen.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Crematorium Alkmaar – Yarden Crematorium Groningen –  Yarden Crematorium Stilleweer – Yarden Crematorium Schoterhof – Uitvaartcentrum Oost Groningen – De Waerdse Landen – Crematorium Meppel – Crematorium Sneek – Crematorium Purmerend  – Crematorium Hoorn.

2020-03-06T10:39:20+01:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant