Asverstrooiing per vliegtuig boven de Noordzee en IJsselmeer 10.09.2021

Asverstrooiing per vliegtuig boven de Noordzee en IJsselmeer 10.09.2021

Asverstrooiing met een vliegtuig boven zee ter hoogte van Hoek van Holland, Scheveningen, Zandvoort, Egmond aan Zee en het IJsselmeer ter hoogte van Andijk

Vandaag vertrekken wij om 13:30 uur met een vliegtuig vanaf Rotterdam Airport naar zee om een flyby te verzorgen bij Hoek van Holland, Scheveningen en Egmond aan Zee, daarnaast dragen wij zorg voor de asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee. Deze asverstrooiingsvlucht wordt uitgevoerd in opdracht van crematoria en nabestaanden. Als er met een vliegtuig wordt verstrooid doen wij dit in de regel altijd boven water: de Noordzee, Waddenzee of IJsselmeer. Deze asverstrooiingsvluchten zijn erg afhankelijk van het weer; laaghangende bewolking, wind en (mot)regen kunnen ervoor zorgen deze asverstrooiingsvlucht geannuleerd of afgebroken moet worden. Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Als u twijfelt of het wel of niet kan doorgaan kunt u op de dag van of voor de vlucht onze website raadplegen of bellen naar ons telefoonnummer, 023 542 41 94 wij staan u graag persoonlijk te woord.

Luchthaven: Rotterdam The Hague Airport
Vliegtuig: Cessna 172
Vertrektijd: 13:30 uur

U kunt onze locatie hier live volgen:

Logboek

Hierbij moet wel gezegd worden dat, hoezeer wij ook ons best doen, de techniek ons op zee altijd in de steek kan laten. Wij doen er alles aan om onze tracker operationeel te houden. Er kan echter altijd wat mis gaan.

asverstrooiing per vliegtuig

Logboek
Na afloop van de asverstrooiingsvlucht zal er op deze website uitgebreid verslag worden gedaan van de vlucht en posities. U ziet bijvoorbeeld wat onze vliegroute is geweest, op welke tijden en geografische posities de verstrooiingen hebben plaatsgevonden. Ook zullen wij video-opnames maken die u later op deze website kunt terugkijken. Dit onder voorbehoud van technische storingen.

Mogelijkheden
U kunt het vliegtuig  ‘uitzwaaien’ en naar open zee zien vliegen op de volgende locaties: Scheveningen ter hoogte van de pier (zie foto), Zandvoort ter hoogte van de Bouwensflat (zie foto) en Egmond aan Zee ter hoogte van de vuurtoren. Op deze locaties maken wij een farewell pass als symbolische laatste groet aan nabestaanden die zich op het strand hebben verzameld. Wilt u weten waar de asverstrooiing van uw dierbare wordt precies plaatsvindt kijk dan helemaal onderaan dit bericht hier vindt u de verschillende crematoria met hun asverstrooiingslocaties.


Flyby asverstrooiing Hoek van Holland ca. 13:45 uur

Flyby ter hoogte van Hoek van Holland

Asverstrooien per vliegtuig boven zee waarbij de as in het zicht van de familie verstrooid wordt. U en uw familie staan bijvoorbeeld schouder aan schouder op het strand met de naam van de overledene groot in het zand geschreven. De asverstrooiing vindt plaats boven water in het zicht van de familie.


Flyby asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen bij de pier 14:05 uur

de pier van Scheveningen tijdens een fly-by

Boven de pier van Scheveningen  vliegen wij als een symbolische laatste groet een cirkel. Vervolgens vliegen wij naar zee om een mooi plekje uit te zoeken voor de asverstrooiing.

De as uitstrooiing vindt ongeveer 4- 6 km uit de kust plaats.


As verstrooiing ter hoogte van Zandvoort ca. 14:30 uur

Hoge flat in Zandvoort, in de volksmond ‘Bouwensflat’

Ter hoogte van dit hoge gebouw aan de boulevard van Zandvoort vliegt het vliegtuig als laatste groet een cirkel. Vervolgens vliegen wij naar zee om een mooie locatie uit te zoeken voor de asverstrooiing.

Asverstrooiingen boven zee voor de kust van Zandvoort vinden plaats op ongeveer 4-6 km uit de kust.


Flyby asverstrooiing ter hoogte van Egmond aan Zee ca. 14:50uur

De vuurtoren van Egmond aan Zee

Ter hoogte van de vuurtoren vliegen wij een cirkel als groet aan nabestaanden op het strand. Daarna verstrooien wij de as op ca. 4 km van de kust boven de Noordzee.


Asverstrooiing boven het IJsselmeer ter hoogte van Andijk ca. 15:20 uur

Na deze verstrooinig op het IJsselmeer vliegen wij terug naar Rotterdam The Hague Airport.

2021-10-07T10:18:37+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant