Asverstrooiing met een vliegtuig boven zee ter hoogte van Scheveningen Zandvoort en Egmond aan Zee plaatsgevonden

Vandaag zijn wij, om 13:30 uur take-off gegaan vanuit Rotterdam Airport en richting de kust gevlogen om zorg te dragen voor de verstrooiing van de as per vliegtuig. De asverstrooiingen hebben plaatsgevonden boven zee, ter hoogte van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee. Hoewel grijs en nevelig met hier en daar wat laaghangende bewolking en regenbuien bleek het goed genoeg om te vliegen en onze taak uit te voeren.


Deze vlucht is uitgevoerd met een Cessna 172, wilt u meer weten over dit vliegtuig klik hier

Cessna 172 staat gereed voor vertrekVluchtgegevens

Start motor: 12:22 uur
Airborne: 13:30 uur
Landing : 14:56 uur

U kunt hier de gevlogen route bekijken.

De asverstrooiingsvlucht is gefilmd. De video kunt u hieronder zien.


Asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen

Ter hoogte van de pier hebben wij een flyby ceremonie uitgevoerd voor nabestaanden die op de pier stonden om afscheid van hun dierbare te nemen. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben een mooi plekje uitgezocht voor de kust van Scheveningen en de as verstrooid. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Tijd
tussen 13:51 uur en 13:55 uur.

Geografische positie
52º 06′ 58” NB 04º 16′ 19” OL

Een vrij krachtige tot krachtige wind uit het noordwesten 5-6 Bft. Grijs en nevelig met hier en daar laaghangende bewolking en regenbuien. Onder ons een matige golvende Noordzee. Zicht in buien minder dan 10 km.


Asverstrooiing bij strand Zandvoort

Ter hoogte van de hoge flat die in de volksmond Bouwens heet hebben wij een afscheidscirkel gevlogen voor nabetsaanden die op het strand bij de branding stonden. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben een mooi plekje uitgezocht om de as van verschillende overledenen te verstrooien. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Bouwens flat Zandvoort tijdens de afscheidscirkel

Tijd
tussen 14:07 uur en 14:11 uur.

Geografische positie
52º 22′ 31” NB 04º 28′ 44” OL

Een vrij krachtige tot krachtige wind uit het noordwesten 5-6 Bft. Grijs en nevelig met hier en daar laaghangende bewolking en regenbuien. Onder ons een matige golvende Noordzee. Zicht in buien minder dan 10 km.


Asverstrooiing ter hoogte van Egmond aan Zee

Ter hoogte van de vuurtoren hebben wij een afscheidscirkel gevlogen voor nabestaanden die op het strand stonden.  Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben wij voor de kust van Egmond aan Zee de as boven zee verstrooid. Na de vervulling van deze asverstrooiing zijn wij terug gevlogen naar Rotterdam.

Vuurtoren bij Egmond aan Zee foto genomen tijdens de afscheidscirkel


Tijd

tussen 14:23 uur en 13:26 uur.

Geografische positie
52º 36′ 46′ NB 04º 35′ 49” OL

Een koele matige wind uit het noordoosten 4 Bft. Zwaar bewolkt met in het zuiden mooie zonnige opklaringen. Onder ons een rustig rimpelende Noordzee met vooral in het zuiden mooie stralende opklaringen op de oppervlakte van de zee. Zicht meer dan 10 km.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u later een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hogere resolutie wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 27,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 12,50; de verklaring als PDF kost € 17,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Haagse Duinen – Crematorium Slangenburg Doetinchem -Crematorium Ommeland en Stad -Crematorium Almere -De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Crematorium Oost Groningen Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Crematorium Venlo – Crematorium Heerlen – Crematorium Rotterdam – Crematorium Eikelenburg – Crematorium Ockenburg – Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – Hoeksche Waard –  Crematorium Nijverdal – diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – De Boskamp Assen – Dieren – Moscowa, Arnhem – Jonkerbos, Nijmegen – Laren – Almere – Zorgvlied Amsterdam.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Crematorium van Goutum – Alkmaar – De Waerdse Landen, Heerhugowaard – Hoorn – Purmerend – Sneek – Uitvaartcentrum Oost Groningen – Yarden Crematorium Groningen – Reestborgh, Meppel – Crematorium Schoterhof – Crematorium Stilleweer – Crematorium van Schagen.