Asverstrooien per schip zee voor de kust van Scheveningen

Vandaag wordt voor onderstaande crematoria de as per schip vanuit de haven Scheveningen op zee verstrooid.
U kunt de vaart met beeld live volgen.

Vertrek ca. 16:00 uur vanuit de 2e binnenhaven van Scheveningen.
Ligplaats schip: Dr. Lelykade tegenover nr. 3H (nieuwbouw)
Adres voor “oudere” navigatie: Dr. Lelykade 152 in Scheveningen

U heeft de mogelijkheid de vaart live in beeld door middel van streaming video volgen.
U kunt onze vaarroute GPS hier live volgen klik hier.

 

Naamsvermelding
In principe worden de namen van overledenen niet genoemd tijdens de live-uitzending.  Als u wilt dat de naam van uw dierbare word genoemd en de asverstrooiing in beeld gebracht wordt tijdens de livestream kunt u dit aan ons kenbaar maken door dit opdrachtformulier te ondertekenen en € 10,00 over te maken op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van de naam van uw dierbare en crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden.

Let op: Als de verbinding van deel 1 wegvalt kunt u bij deel 2 verder kijken en als de verbinding van deel 2 wegvalt bij deel 3.

Beste nabestaanden,
hoe erg wij onze best ook doen de techniek kan ons op zee altijd in de steek laten.  U kunt er vanuit gaan dat wij er alles aan om het kanaal open te houden. Echter kan er altijd wat mis gaan.  ~Aqua-Omega accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor het wegvallen van de verbinding. Als wij de opdracht hebben gekregen om de naam van uw dierbare te noemen zullen wij dit – in geval van storing – opnemen met een filmcamera een achteraf aan u toesturen.

 

Aqua-Omega vaart uit Scheveningen

Aqua-Omega vaart uit Scheveningen voor asverstrooiing op de Noordzee met deze historische veerboot uit 1933.

‘Uitzwaaien’ en kennismaken met de uitvaartbegeleiders van Aqua-Omega kan vanaf de Dr. Lelykade tegenover 152. U kunt hier eventueel ook bloemen meegeven als bloemengroet. Op de pier bij één van de twee kleine vuurtorens bij de monding van de haven kunt u het schip naar open zee zien varen.

Na de verstrooiingen wordt er als laatste groet een ronde om de locatie van verstrooien gevaren en drie maal op de scheepshoorn geblazen, alvorens terug te keren naar de haven.

U kunt onze vaarroute GPS hier live volgen klik hier.
Van deze asverstrooiing wordt de vaarroute opgenomen.

U kunt deze route en de live film later ook op deze website bekijken.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag. Dit wordt gecommuniceerd via deze website.

Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam –  adres – woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Deelnemende crematoria:

De Meerdijk Emmen – Kranenburg Zwolle – Rusthof Amersfoort – Heidehof Apeldoorn – Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal – Berkenhove Aalten – Noorderveld Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Haarlemmermeer – Meerbloemhof Zoetermeer – Walpot Eijsden – Schifferheide Kerkrade – Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven – Maaslanden Vlijmen – Zoom- en Zegestede Bergen op Zoom – Zuylen Breda –Crematorium Tilburg- Essenhof Dordrecht – De Ommering Spijkenisse – Rhijnhof te Leiden – Schollevaar Capelle aan den IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming Zutphen- Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft – Boschhuizen Venray- Den en Rust Bilthoven – Uitvaartcentrum Oost Groningen Winschoten – Hilvarenbeek –  Yarden Crematorium Oosterhout – Slingerbos te Ede – de Linge te Tiel, en diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige assen.


[/fusion_text]