Asverstrooien per schip vanuit IJmuiden op de Noordzee

Vandaag is voor onderstaande crematoria op respectvolle wijze de as per schip vanuit de haven IJmuiden op zee verstrooid.

  • Vertrek: 16:35 uur
  • Ligplaats schip: Trawlerkade tegenover nr. 28
  • Terugkomst: 19:28 uur

Marion IJmuiden Halfstok

m.s. Marion met de vlag in rouwstand

Deze asverstrooiingsvaart was live via deze website te volgen :

U kunt hier de live beelden terugkijken

U kunt hier de foto-impressie bekijken

U kunt hier de vaarroute bekijken

Datum en tijdstip van asverstrooiing
15.06.2016 tussen 17:18 uur en 18:41 uur.

Geografische positie:
Start    52° 26′ 24” N – 04° 29′ 22” O
Einde  52° 27′ 13” N – 04° 28′ 43” O

Dit is ca. 6 km voor de kust van Bloemendaal aan Zee.

De wind meest matig uit het zuidwesten 3 Bft. Licht bewolkt en zonnig.
Een rustig deinende zee met mooie schitteringen van de zon. Een lichte stroming naar het zuiden (eb).

Afloop
Tijdens deze verstrooiingen zijn er drie bloemengroeten gegeven in opdracht van Crematorium Westerveld in Velsen  en één namens ~Aqua-Omega.  Na de laatste bloemengroet is het schip in een cirkel om de plaats van verstrooien gevaren en is de scheepshoorn driemaal ten gehore gebracht. De vlag weer ten top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de haven van IJmuiden.

Blijft u niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Opdrachtgevende crematoria:


Crematorium Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard – Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – Boskamp, Assen – Almere – Ölandhorst, Lelystad, alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.