Asverstrooien op zee voor de kust van Den Helder en Texel

Vandaag wordt voor onderstaande crematoria as per schip vanuit de haven Den Helder op zee verstrooid of as bijgezet met een biologische afbreekbare zee-urn.

Vertrek ca. 12:00 uur vanaf het KNRM reddingsstation.
Als u ons vooraf wilt ontmoeten belt u dan met 06 55 841 880

U kunt onze vaarroute en verstrooiingslocatie per GPS hier live volgen klik hier.


Logboek
Na afloop van het as verstrooien of asbijzetten zal er op deze website uitgebreid verslag worden gedaan. U ziet bijvoorbeeld wat onze vaarroute is geweest, op welke tijden en geografische positie de verstrooiingen hebben plaatsgevonden.


Persoonlijke film van de verstrooiing van de as van uw dierbare

U heeft nu de mogelijkheid een video van de verstrooiing van de as van uw dierbare te laten maken. In deze video ziet u het schip, de haven, de omstandigheden op zee, het zeemansritueel, de verstrooiing van de as van uw dierbare met  naamsvermelding en het afscheidsritueel. De film duurt ongeveer 4-6 minuten en wordt op DVD of via transfer bij u aangeleverd. U kunt zelf de muziek bepalen die in de film gebruikt wordt.

U betaalt voor deze dienst € 75,00 voor de DVD en € 70,00 voor de transfer.

Wilt u van deze dienst gebruik maken laat het ons dan uiterlijk een dag van te voren weten door dit opdrachtformulier te ondertekenen en aan ons terug te sturen.


Aqua-Omega vaart met het reddingsschip Javazee vanuit De Helder voor de verstrooiing of bijzetting van de as op de Noordzee of Waddenzee.

Als u wilt ‘Uitzwaaien’ en of kennismaken met de uitvaartbegeleiders van Aqua-Omega belt u mij op telefoonnummer 06 55 841 880. U kunt hier eventueel ook bloemen meegeven als bloemengroet. Vanaf de Zeepromenade of bij de vuurtoren Lange Jaap kunt u het schip op zee zien varen.

Na de verstrooiingen wordt er als laatste groet een ronde om de locatie van verstrooien gevaren en drie maal op de scheepshoorn geblazen, alvorens terug te keren naar de haven.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u deze website de dag voor de vaart bij Berichten raadplegen betreffende het wel of geen doorgang vinden van de vaart. Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op.

U bereikt ons direct op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet

Sebastiaan Smit
~Aqua–Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam – adres – woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Deelnemende crematoria:

Crematorium Schagerkogge – Crematorium Reestborgh – Crematorium Schoterhof – Crematorium Groningen – Crematorium Appingedam – Crematorium Zevenberg Hoogeveen – Yardenhuis Heerlen – Yardenhuis Venlo – Yardenhuis van Rotterdam- en diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige assen.