Asverstrooiing per schip op zee voor de kust van Den Helder / Texel

Vandaag wordt voor onderstaande crematoria de as per schip vanuit de haven Den Helder op zee verstrooid.
U kunt de vaart met beeld live volgen.

Vertrek ca. 17:00 uur vanuit Het Nieuwe Diep Den Helder.
Ligplaats schip (bij benadering): Het Nieuwe Diep 44, 1781 AE |  route

U kunt onze vaarroute GPS hier live volgen klik hier.

 

denhelder

Aqua-Omega vaart met het voormalige marine schip de m.s. Hendrik Karssen vanuit De Helder voor de verstrooiingen van de as op zee

‘Uitzwaaien’ en kennismaken met de uitvaartbegeleiders van Aqua-Omega kan bij de ligplaast van het schip. U kunt hier eventueel ook bloemen meegeven als bloemengroet. Vanaf de Zeeprominade of bij de Vuurtoren Lange Jaap kunt u het schip op zee zien varen.

Na de verstrooiingen wordt er als laatste groet een ronde om de locatie van verstrooien gevaren en drie maal op de scheepshoorn geblazen, alvorens terug te keren naar de haven.

U kunt onze vaarroute GPS hier live volgen klik hier.
Van deze asverstrooiing wordt de vaarroute opgenomen.

U kunt deze route en de live film later ook op deze website bekijken.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag. Dit wordt gecommuniceerd via deze website.

Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam –  adres – woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Deelnemende crematoria:

Crematorium Schagerkoggge  – Crematorium Reestborgh – Crematorium Schoterhof – en diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige assen.