Vandaag is voor onderstaande crematoria op respectvolle wijze de as per schip op zee vanuit de haven IJmuiden op zee verstrooid 
Asverstrooiing per schip op de Noordzee vanuit IJmuiden voor de kust van Parnassia

Vertrek: 16:48 uur vanuit de Vissershaven IJmuiden.
Ligplaats schip: Trawlerkade tegenover nummer 28.
Terugkomst: 19:15 uur.

Datum en tijdstip verstrooiing van de as
1 juli 2015 17:30 uur en 18:19 uur.
Geografische positie:
Start   52°26’10” N – 04°’29″27 O
Einde  52°27″10 N – 04°29’30 O
Dit is ca. 5 km voor de kust van Parnassia/ Bloemendaal aan Zee
Wind vrij matig tot matig uit het ZO 3-4 Bft. Onbewolkt en zonnig. Temperatuur 33°C.

Een rustig deinende zee met een sterke stroming naar het Noorden (vloed).

Tijdens deze as verstrooiing zijn er 2 bloemen als groet meegegeven. Eén in opdracht van Crematorium Westerveld namens een familie aan hun dierbare en één namens ~Aqua-Omega. Na de laatste asverstrooiing is er ter afscheid een ronde om de asverstrooiingslocatie gevaren. De bloemen markeerde hierbij symbolisch deze plaats. Na het voltooien van deze ronde is het schip stil gelegd en heeft de scheepshoorn drie maal geklonken….Goede reis!
Hierna is de vlag weer in de top gehesen en zij we teruggekeerd naar de haven van IJmuiden.
U heeft deze asverstrooiingsvaart op diverse manieren kunnen volgen via internet,  “uitzwaaien”of indien gewenst persoonlijk kennis maken met de uitvaartleider(s) van Aqua-Omega. Vanaf de Kop van de Haven heeft u het schip voorbij zien varen en vanaf de pier bij de monding van de haven naar open zee zien varen.
Via onze website www.asverstrooiing.nl was deze vaart live te volgen middels video streaming. Helaas heeft de techniek ons op zee in de steek gelaten. Hierdoor was niet de hele vaart te volgen. Onze excuses hiervoor. Wij werken aan verbetering.

Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit

Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar.

Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.