Vandaag is voor onderstaande crematoria op respectvolle wijze de as per schip vanuit de haven IJmuiden op zee verstrooid

  • Vertrek: 14:03 uur
  • Ligplaats schip: Trawlerkade tegenover nr.: 28
  • Terugkomst: 16:12 uur

Marion IJmuiden Halfstok
M.s. Marion

U kunt hier de live beelden terugkijken

U kunt hier de vaarroute terugkijken

Datum en tijdstip van asverstrooiing
04.11.2015 tussen 14:41 uur en 15:27 uur.

Geografische positie:
Start    52°27′ 12″ N – 04°29′ 35″ O
Einde  52°27′ 15″ N – 04°28′ 57″ O

Dit is ca. 5 km voor de kust van IJmuiden/ Bloemendaal aan Zee.

Wind matig ZW 4 Bft.
Bewolkt met af en toe wat miezerregen. Later op zee opklaringen.

Een rustig deinende Noordzee met een stroming naar het zuiden (eb).

Afloop
Tijdens deze verstrooiingen zijn er vier bloemengroeten gegeven drie namens nabestaande aan hun dierbare en één bloemengroet namens Aqua-Omega .  Na de laatste bloemengroet heeft het schip een cirkel om de plaats van verstrooien gevaren en is de scheepshoorn drie maal ten gehore gebracht. De vlag weer ten top gehezen en zijn wij teruggekeerd naar de haven van IJmuiden.

Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit

Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Opdrachtgevende crematoria:
================================================================================
Crematorium Westgaarde Amsterdam – Bouwens te Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Zaanstad te Zaandam – Hoorn te Hoorn – Purmerend te Purmerend – Haarlem te Haarlem – Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder- Waerdse Landen Heerhugowaard- Jonkerbos Nijmegen- Dieren te Dieren – Boskamp te Assen – Zoom en Zegestede Bergen op Zoom- alsmede enkele door particulieren aangeboden as en van buitenlandse crematoria afkomstige as.
================================================================================