Asverstrooien per schip op de Noordzee vanuit de Vissershaven van IJmuiden plaatsgevonden

 

Vandaag is voor onderstaande crematoria op respectvolle wijze de as per schip vanuit de haven IJmuiden op zee verstrooid.

Vertrek: 14:20 uur
Ligplaats schip: Trawlerkade tegenover nr. 28
Terugkomst: 16:35 uur

Marion IJmuiden Halfstok

m.s. Marion met de vlag in rouwstand

U kunt hier de vaarroute bekijken

U kunt hier de film bekijken

Datum en tijdstip van asverstrooiing
07.12.2016 tussen 15:00 uur en 15:44 uur.

Geografische positie asverstrooien en asbijzetten:
Start 52° 27′ 18” N – 04° 30′ 36” O
Einde 52° 26′ 36” N – 04° 30′ 34” O

Dit is ca. 5 km voor de kust van IJmuiden aan Zee.

Een frisse bries uit het zuid zuid westen 5 Bft. Half tot zwaar bewolkt met hier en daar een waterig zonnetje. Een stevig deinende Noordzee met veel schuimkoppen. Een sterke stroming naar het zuiden (eb).

Afloop
Tijdens deze verstrooiingen zijn er drie bloemengroeten gegeven. Één direct in opdracht van familie en één in opdracht van crematorium Dieren. De derde bloemengroet is gegeven namens ~Aqua-Omega. Na deze bloemengroet is het schip omgekeerd en is de scheepshoorn driemaal ten gehore gebracht. De vlag weer ten top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de haven van IJmuiden.


Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam –  adres – woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Opdrachtgevende crematoria:

Crematorium Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard – Ölandhorst, Lelystad – Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – Boskamp, Assen – Crematorium Almere – Crematorium Westerhout – Crematoria Twente – alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.