Asverstrooiing per schip op de Waddenzee vanuit Lauwersoog vandaag plaatsgevonden

Vandaag is voor onderstaande crematoria en uitvaartondernemers op respectvolle wijze de as per schip vanuit Lauwersoog op de Waddenzee verstrooid.

Vertrek: ca. 17:09 uur
Haven:  Veerhaven Lauwersoog vanaf het KNRM-station
Thuiskomst: 18:53 uur

De vaarroute kunt u hier bekijken

De foto-impressie kunt u hier bekijken

Tijdstip van verstrooien
tussen 17:36 uur en 18:29 uur.

Geografische positie
53º 25′ 12” N – 06º 13′ 55” O

Wind vrij matig uit het noorden 3 Bft.  Half tot zwaar bewolkt met hier en daar een opklaring.
Een rustig golvende Waddenzee met een sterke stroming naar het westen (eb).

U heeft deze vaart op diverse manieren kunnen volgen, internet, “uitzwaaien” of indien gewenst persoonlijk kennis maken met de uitvaartleider(s) van Aqua-Omega. Via onze website was deze vaart met videostreaming live te volgen.

Afloop

Tijdens deze verstrooiingen zijn er twee bloemengroeten gegeven, één in opdracht van Yarden Crematorium Groningen, en één namens ~Aqua-Omega.  Na de laatste bloemengroet is het schip in een cirkel om de plaats van verstrooien gevaren en is de scheepshoorn driemaal ten gehore gebracht. De vlag weer ten top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de haven van Lauwersoog.

Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam –  adres – woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Deelnemende crematoria: Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal – Yarden Crematorium Goutum –  Yarden Crematorium Groningen – Yarden Crematorium Stilleweer Appingedam- De Boskamp Assen