Asverstrooiing per schip op de Noordzee vanuit IJmuiden plaatsgevonden 7 september 2022 nu met film

Asverstrooiing per schip op de Noordzee vanuit IJmuiden plaatsgevonden 7 september 2022 nu met film

Asverstrooiing per schip op zee vanuit IJmuiden

Vandaag zijn wij om 16:16 uur per schip vanaf de Kop van de Haven (de Vissershaven) IJmuiden naar de Noordzee gevaren om zorg te dragen voor de verstrooiing en bijzetting van de as van verschillende overledenen op zee.  De wind woei uit het zuid westen met een kracht van 4 later 3 Bft. Het tij was juist aan het wisselen van vloed naar eb. Na ongeveer 30 minuten hadden wij onze positie bereikt en zijn wij gaan stilliggen. De gehele vaart heeft ongeveer twee uur geduurd.

U kunt de gevaren route  hier bekijken.

Deze uitvaart op zee is door ons met video geregistreerd. U kunt hieronder een videocompilatie  van deze asverstrooiingsvaart bekijken.


Datum en tijdstip van asverstrooiing
07.09.2022 tussen 16:47 uur en 17:36 uur

Geografische positie van de verstrooien en as bijzetten
Begin 52° 26′ 29” NB – 04° 30′ 23” OL
Einde 52° 26′ 27” NB – 04° 30′ 34” OL

Het was helder en wolkig later zonnig. Er woei een briesje 4-5 Bft. vanuit het zuidoosten. Een rustige deinende Noordzee met in het beging geen en later een matige stroming vanuit het noorden (wisseling van tij).Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Er komen nog meer foto’s bij in de loop van de dag.
Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar, of voor een PDF, betaalt u € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die vanuit IJmuiden asverstrooien:

Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard – Yardenhuis van Lelystad – Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – Boskamp, Assen – Moscowa Arnhem- Crematorium Almere – Crematie Centrum Westerhout – Crematoria Twente – Zorgvlied Amstelveen – Yardenhuis van Meppel – Yardenhuis Zevenberg – Yardenhuis Achterhoek Doetinchem – Haskerpoort Oudehaske –  Meerbloemhof Zoetermeer – Iepenhof Delft – Hilversum – Sterrenheuvel Haarlem – Andringastate Marsum, alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

2022-10-12T13:34:28+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant