Asverstrooiing op zee vanuit IJmuiden 25.03.2020 heeft plaatsgevonden nu met film

Asverstrooiing op zee vanuit IJmuiden 25.03.2020 heeft plaatsgevonden nu met film

Wij zijn per schip vanuit de Vissershaven in IJmuiden de Noordzee op gevaren om zorg te dragen voor de verstrooiing van as in opdracht van crematoria, begrafenisondernemingen en particulieren

Vertrek: 15:00 uur
Thuiskomst: 16:58 uur

m.s. Marion vaart op zee met de vlag in rouwstand

U kunt hieronder een compilatie van asverstrooiingsceremonie bekijken


Datum en tijdstip van asverstrooiing

25.03.2020 tussen 15:23 uur en 16:29 uur

Geografische positie van as verstrooien en as bijzetten

Start 52° 27′ 39” N – 04° 31′ 14” O
Einde 52° 27′ 26” N – 04° 31′ 09” O

Het was een toch wel koude wind uit het oosten, Bft 3 à 4. Stralend helder weer, een strak blauwe lucht met hier en daar een wolkje, met een Noordzee-oppervlak als een spiegel.


Afloop asverstrooiingsceremonie
Tijdens deze asverstrooiingsvaart zijn er vijf bloemengroeten gegeven, twee in opdracht van Crematorium Westerveld in Driehuis, één in opdracht van crematorium Moscowa in Arnhem, één in opdracht van crematorium Waerdse Landen in Heerhugowaard, alle vier namens nabestaanden, en een namens ~Aqua-Omega voor iedereen die vandaag op zee is verstrooid. Na deze laatste bloemengroet is het schip een cirkel om de asverstrooiingslocatie gevaren en heeft de scheepshoorn geklonken en is de vlag weer in de top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de haven van IJmuiden.


Foto-impressie


Officiële verstrooiingsverklaring met maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Opdrachtgevende crematoria:


Crematoria die vanuit IJmuiden kunnen verstrooien:

Crematorium Alkmaar – Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard – Sterrenheuvel, Haarlem – Yardenhuis van Lelystad – Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – Boskamp, Assen – Moscowa Arnhem- Crematorium Almere – Crematorium Westerhout – Crematoria Twente – Zorgvlied Amstelveen – Yardenhuis van Meppel – Yardenhuis Zevenberg – Yardenhuis Achterhoek Doetinchem – Haskerpoort Oudehaske – Yarden Schoterhof Nieuweschoot – Yardenhuis van Diepenveen –  Cereshof Stadskanaal – alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

 

2020-05-18T08:50:51+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant