Asverstrooiing op zee per schip vanuit IJmuiden vandaag plaatsgevonden

Vandaag is voor onderstaande crematoria op respectvolle wijze de as per schip vanuit de haven IJmuiden op zee verstrooid.

Vertrek: 16:15 uur
Ligplaats schip: Trawlerkade tegenover nr. 28
Terugkomst: 17:50 uur

Marion IJmuiden Halfstok

Marion vaart tijdens de asverstrooiing met de vlag half mast op zee

m.s. Marion met de vlag in rouwstand

U kunt hier de vaarroute van de asverstrooiingvaart bekijken

U kunt hieronder de beelden van de as verstrooiingsceremonie bekijken:

 

Datum en tijdstip van asverstrooiing
21.06.2017 tussen 16:48 uur en 17:23 uur

Geografische positie asverstrooien en asbijzetten:
Start 52° 26′ 49” N – 04° 29′ 15” O
Einde 52° 27′ 50” N – 04° 29′ 19” O

Dit is ca. 6 km voor de kust tussen Parnassia en het Kennemerstrand.

De wind vrij matig uit het oosten 3 Bft. Zonnig met hier en daar hele lichte sluierbewolking en erg warm. Een bijna vlakke zee met een lichte stroming naar het noorden (2 uur na hoogwater).

Afloop
Tijdens deze verstrooiingen is er één bloemengroeten gegeven namens ~Aqua-Omega. Na deze bloemengroet is het schip in een cirkel om de plaats van verstrooien gevaren en is de scheepshoorn driemaal ten gehore gebracht. De vlag weer ten top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de haven van IJmuiden.

 

 


Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam –  adres – woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Opdrachtgevende crematoria en uitvaartbedrijven:

Crematorium Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard – Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – Boskamp, Assen – Almere – Ölandhorst Lelystad – Zorgvlied Amstelveen – Barbara Uitvaartzorg Utrecht – De Omarming Zutphen –  alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.