Asverstrooiing op het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen 6 november 2018 plaatsgevonden

Asverstrooiing op het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen 6 november 2018 plaatsgevonden

Asverstrooiing in de natuur op het verstrooiterrein Delhuyzen

Vandaag heeft het asverstrooien in de natuur van Delhuyzen plaatsgevonden.

Tijdvak van as verstrooien:
12:35 uur – 13:11 uur

De as is verstrooid in de bossen tussen de dennenbomen in een herfstachtig bos. Op de bodem van het bos veel paddenstoelen.
Lichte bewolking en zonnig. Een licht warm briesje uit het zuidoosten. Tijdens het verstrooien was het getjilp van twee koolmeesjes te horen.

Geografische locatie tussen
52º 02′ 028” NB – 05º 56′ 019” OL – 52º 02′ 019” NB – 05º 56′ 015” OL

52º 02′ 019” NB – 05º 56′ 034” OL – 52º 02′ 024” NB – 05º 56′ 034” OL

Klik hier voor de route tijdens het asverstrooien op het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen.

Weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? klik hier voor een korte film


Foto-impressie van de asverstrooiingen op Delhuyzen


Beste nabestaanden,

blijf niet met vragen zitten, maar bel ons op 023 542 41 94.

Vriendelijk groet,

Sebastiaan Smit


Algemene informatie
Het natuurgebied is een mooie rustige plaats, waar waardige asverstrooiing verzekerd is. Het gebied bestaat uit heidevelden, dennenbossen en loofbomen als eiken, berken en beuken. Hier en daar staan er bankjes waar u kunt zitten om van de natuur en rust te genieten.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Openingstijden
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten vanaf de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting Vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houd op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.


Hieronder een overzicht van de crematoria die op Delhuyzen asverstrooien:
Yardenhuis van Brabant Oosterhout – Yardenhuis van Ede – Yardenhuis Ockenburg Den Haag – Nieuw Eykenduynen Den Haag – Yardenhuis Beukenhof Schiedam – Yardenhuis van Rijwijk – Yardenhuis van Beuningen – Yardenhuis Steenbrugge Diepenveen – Yardenhuis Rotterdam – Yardenhuis Schoterhof Nieuweschoot – Yardenhuis Goutum – Yardenhuis Groningen – Yardenhuis van lelystad – Stilleweer Appingedam.

2019-04-03T12:46:05+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant