Asverstrooiing op het Nationale Verstrooiterrein Delhuyzen 31 januari 2023 heeft plaatsgevonden

Asverstrooiing op het Nationale Verstrooiterrein Delhuyzen 31 januari 2023 heeft plaatsgevonden

Op dinsdag 31 januari 2023 hebben wij de as van verschillende overledenen in opdracht van verschillende crematoria een plekje gegeven in de natuur van het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen.

Het was een grauwe dag met voorafgaand aan de verstrooiing op Delhuyzen veel miezerregen. Bij het beginnen van de verstrooiing hield het op met regenen en kon er in een droge periode verstrooid worden. De wind waaide hard vanuit het zuidzuidwesten, windkracht 4. Tijdens de verstrooiing kregen wij ook nog bezoek van de grote grazers daar.

De verstrooiingen vonden plaats tussen 13:59 uur en 14:27 uur, tussen de volgende coördinaten:

52° 02′ 1,9” NB 05° 56′ 1,5” OL – 52° 02′ 1,9” ′ 02” NB 05° 56′ 4,1” OL
|                                                                                                                  |
52° 01′ 59,9” NB 05° 56′ 1,5” OL   –   52° 01′ 59,9” NB 05° 56′ 4,1” OL

U kunt de route die gelopen is hier zien: klik.

Wilt meer weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? Klik dan hier voor een korte film.


Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega

 

 


Openingstijden
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten vanaf de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting Vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houdt u op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.

Tot slot
Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die op Delhuyzen as verstrooien:

Crematorium Daelwijck Utrecht – Yardenhuis Achterhoek Doetinchem – Yardenhuis van Brabant Oosterhout – Yardenhuis Ede – Ockenburg Den Haag – Crematorium Heerlen – Crematorium Venlo – Yardenhuis Beukenhof Schiedam – Yardenhuis van Rijswijk – Crematorium Rijk van Nijmegen – Yardenhuis Steenbrugge Diepenveen – Yardenhuis Rotterdam – Yardenhuis Gouwestreek Gouda – Yardenhuis Haarlem – Crematorium Schagen – Yardenhuis Reestborgh Meppel – Yardenhuis Schoterhof Nieuweschoot – Yardenhuis Zevenberg Fluitenberg – Yardenhuis van Goutum – Crematorium Groningen – Yardenhuis van Lelystad – Stilleweer Appingedam – Crematorium De Lariks – De Omarming – en diverse andere crematoria en uitvaartbedrijven.

2023-02-02T17:10:17+01:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant