Op dinsdag 1 november 2022 hebben wij de as van verschillende overledenen in opdracht van verschillende crematoria een plekje gegeven in de natuur van het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen.

Nadat de dag was vanochtend begonnen als een echte herfstdag, werd het weer een stuk mooier. De temperatuur steeg tot 15˚ C en de lucht was blauw. De wind waaide nog wel hard, windkracht 5.

Vlak voor het begin van de verstrooiing werden we begroet door een langsrennende eekhoorn.

De verstrooiingen vonden plaats tussen 13:11 uur en 13:24 uur, en tussen de volgende coördinaten:

52° 01′ 52” NB 05° 55′ 57” OL – 52° 01′ 52” NB 05° 56′ 07” OL
|                                                                                                       |
52° 01′ 50” NB 05° 55′ 57” OL – 52° 01′ 50” NB 05° 56′ 07” OL

Bovenstaande coördinaten vormen samen een rechthoek waarbinnen de asverstrooiingen hebben plaatsgevonden.

U kunt dit ook zien aan de route die is gelopen klik hier.

Wilt meer weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? Klik dan hier voor een korte film.


Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Openingstijden
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten vanaf de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting Vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houdt u op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.

Tot slot
Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die op Delhuyzen as verstrooien:

Yardenhuis Daelwijck Utrecht – Yardenhuis Achterhoek Doetinchem – Yardenhuis van Brabant Oosterhout – Yardenhuis Ede – Ockenburg Den Haag – Yardenhuis Heerlen – Yardenhuis Venlo – Yardenhuis Beukenhof Schiedam – Yardenhuis van Rijwijk – Yardenhuis van Beuningen – Yardenhuis Steenbrugge Diepenveen – Yardenhuis Rotterdam – Yardenhuis Gouwestreek Gouda – Yardenhuis Haarlem – Yardenhuis Yardenhuis van Schagen – Yardenhuis Reestborgh Meppel – Yardenhuis Schoterhof Nieuweschoot – Yardenhuis Zevenberg Fluitenberg – Yardenhuis van Goutum – Yardenhuis van Groningen – Yardenhuis van Lelystad – Stilleweer Appingedam- Crematorium Lariks – De Omarming – en diverse andere crematoria en uitvaartbedrijven.