Asverstrooiing op het Nationale Verstrooiterrein Delhuyzen 01-09-2020 plaatsgevonden

Asverstrooiing op het Nationale Verstrooiterrein Delhuyzen 01-09-2020 plaatsgevonden

Asverstrooiing in de natuur van het Nationale Verstrooipark Delhuyzen

Op dinsdag 1 september heeft de verstrooiing van de as in de natuur van het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen bij Arnhem plaatsgevonden. De verstrooiingen op Delhuyzen hebben plaatsgevonden tussen 14:36 en 16:13 uur. Tijdens de verstrooiing was het stil in het bos op een krekel na. In het begin flink bewolkt en regenachtig later mooie opklaringen. Er stond een heel licht briesje uit verschillende richtingen.

Hieronder vindt u de coördinaten van het kwadrant waarin de as verstrooid is:

52° 02′ 15.8” N    ¯   52° 02′ 15.5” N
05° 56′ 01.5” E         05° 56′ 03.7″ E
|                                                         |
52° 02′ 15,0” N        52° 02′ 14.4” N
05° 56′ 01.2” E   _    05° 56′ 03.4” E

U kunt hier de route zien die wij in het bos hebben afgelegd.


Weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? klik hier voor een korte film


Foto-impressie van de verstrooiing

Algemene informatie Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten vanaf de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houdt u op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die op Delhuyzen as laten verstrooien :

Yardenhuis Daelwijck Utrecht –  Yardenhuis Achterhoek Doetinchem –  Yardenhuis van Brabant Oosterhout –  Yardenhuis Ede – Ockenburg Den Haag –  Yardenhuis Heerlen – Yardenhuis Venlo –  Yardenhuis Beukenhof Schiedam – Yardenhuis van Rijwijk – Yardenhuis van Beuningen – Yardenhuis Steenbrugge Diepenveen – Yardenhuis Rotterdam – Yardenhuis Gouwestreek Gouda – Yardenhuis Haarlem – Yardenhuis Yardenhuis van Schagen – Yardenhuis Reestborgh Meppel – Yardenhuis Schoterhof Nieuweschoot – Yardenhuis Zevenberg Fluitenberg – Yardenhuis van Goutum – Yardenhuis van Groningen – Yardenhuis van Lelystad – Stilleweer Appingedam –  De Ommering Spijkenisse – De Lariks Hardenberg – Omen Uitvaartzorg en diverse andere crematoria en uitvaartbedrijven.

2020-09-01T22:25:10+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant