Asverstrooiing op het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen heeft op 3 oktober 2023 plaatsgevonden

Asverstrooiing op het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen heeft op 3 oktober 2023 plaatsgevonden

Asverstrooiing in de natuur van Delhuyzen bij Arnhem

Op 3 oktober 2023 heeft het team van Aqua-Omega in de mooie natuur van Delhuyzen zorg gedragen voor verschillende de asverstrooiingen. Het was een grijze dag op Delhuyzen. Bij aankomst hadden wij nog enige hoop dat het droog zou blijven, maar het begon enorm hard te regenen bij het aanvangen van de verstrooiing. Het was 18 à 19˚ C, de wind kwam uit het noordwesten, kracht 3/4.

De verstrooiingen vonden plaats tussen 14:11 uur en 15:13 uur.

De verstrooiingen werden binnen dit kwadrant uitgevoerd:

52° 01′ 43” NB 05° 55′ 51” OL – 52° 01′ 43” NB 05° 55′ 55” OL
|                                                                                                      |
52° 01′ 41” NB 05° 55′ 51” OL –  52° 01′ 41′ NB 05° 55′ 55” OL

Wilt meer weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? Klik dan hier voor een korte film.


Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Openingstijden
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten vanaf de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting Vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houdt u op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.

Tot slot
Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die op Delhuyzen as verstrooien:

Deelnemende crematoria:

Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven – Maaslanden Vlijmen –  Spijkenisse – Rhijnhof Leiden – Schollevaar Capelle aan den IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming Zutphen- Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft – Boschhuizen Venray – Den en Rust Bilthoven – Domstede Utrecht – Slangenburg Doetinchem – Hilvarenbeek – Huis van Brabant Oosterhout –  Slingerbos Ede – De Linge Tiel – Ockenburg Den Haag –  Beukenhof Schiedam – Eikelenburg Den Haag – Daelwijck Utrecht – Rijk van Nijmegen – Steenbrugge Diepenveen – Rotterdam – Crematorium de Lariks –  Gouwestreek Gouda – Haskerpoort Oudehaske – Hart van Berkelland –  Lelystad –  Memoriam Rotterdam – Minnendael Zwijndrecht – en diverse andere crematoria en uitvaartbedrijven.

2023-10-05T10:01:43+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant