Asverstrooiing op het IJsselmeer vanuit Enkhuizen op 1 maart geannuleerd en verplaatst naar zondag 8 maart

Asverstrooiing op het IJsselmeer vanuit Enkhuizen op 1 maart geannuleerd en verplaatst naar zondag 8 maart

Beste nabestaanden,

de Asverstrooiing op het IJsselmeer die aanstaande zondag zou plaatsvinden is geannuleerd wegens de harde wind en te hoge golven.
De vaart zal nu op zondag 8 maart rond 11:45 uur plaats vinden.

Als u vragen heeft neem dan contact met ons op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet,
Sebastiaan Smit

Asverstrooien per schip op het IJsselmeer vanuit Enkhuizen

Vandaag wordt voor onderstaande uitvaartbedrijven de as per schip vanuit de haven Enkhuizen op het IJsselmeer as verstrooid of as bijgezet met een biologische afbreekbare zee-urn.

Tijden en adres
Vertrek: ca. 11:00 uur vanuit de buitenhaven Enkhuizen
Ligplaatsschip: tegenover Havenweg  4, 1601 GA Enkhuizen

Logboek
Na afloop van het as verstrooien of asbijzetten zal er op deze website uitgebreid verslag worden gedaan. U ziet bijvoorbeeld wat onze vaarroute is geweest, op welke tijden en geografische positie de verstrooiingen hebben plaatsgevonden.

Live volgen
U kunt onze vaarroute GPS hier live volgen klik hier.


Persoonlijke film van de verstrooiing van de as van uw dierbare

U heeft nu de mogelijkheid een video van de verstrooiing van de as van uw dierbare te laten maken. In deze video ziet u het schip, de haven, de omstandigheden op zee, het zeemansritueel, de verstrooiing van de as van uw dierbare met  naamsvermelding en het afscheidsritueel. De film duurt ongeveer 4-6 minuten en wordt op DVD of via transfer bij u aangeleverd. U kunt zelf de muziek bepalen die in de film gebruikt wordt.

U betaalt voor deze dienst € 125,00 voor de DVD of € 120,00 voor de film die via transfer verstuurd wordt.

Wilt u van deze dienst gebruik maken laat het ons dan uiterlijk een dag van te voren weten door dit opdrachtformulier te ondertekenen en aan ons terug te sturen.


m.s. Deo Annuente

Afloop
Na de verstrooiingen wordt er langzaam een cirkel om de locatie van verstrooien gevaren.  Na het voltooien van deze cirkel wordt er ten afscheid drie maal op de misthoorn geblazen (‘Goede reis’), wordt de vlag naar de top van de mast gehesen en zet het schip koers naar de haven van Enkhuizen.

Mogelijkheden 

U kunt deze vaart op diverse manieren volgen: via deze website onze geografisch positie, u kunt zelf komen uitzwaaien vanaf de kade, en indien gewenst persoonlijk kennis maken met de uitvaartleider(s) van ~Aqua-Omega. U kunt ook bloemen meegeven voor een bloemengroet aan uw dierbare. Deze worden dan na de asverstrooiing aan het water meegegeven.
Bij stormachtige weersverwachting kunt u deze website de dag voor de vaart bij Berichten raadplegen betreffende het wel of geen doorgang vinden van de vaart.
Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.
Met vriendelijke groet
Sebastiaan Smit
~Aqua – Omega

Officiële verstrooiingsverklaring met maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

2020-03-03T15:37:07+01:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant