Asverstrooiing met een historische reddingsboot op de Waddenzee vanuit Lauwersoog

Vandaag wordt voor onderstaande crematoria  op respectvolle wijze de as per schip vanuit Lauwersoog op de Waddenzee verstrooid

Vertrek: ca. 17:00 uur
Haven:  Veerhaven Lauwersoog vanaf het KNRM-station

U kunt hier het schip uitzwaaien vanaf de kade, en indien gewenst persoonlijk kennis maken met de uitvaartleider(s) van ~Aqua-Omega. Het vertrek vindt plaats tegenover Kustweg 3, 9976 VP Lauwersoog. U kunt hier ook bloemen meegeven voor een bloemengroet aan uw dierbare. Deze worden dan na de asverstrooiing aan de zee meegegeven.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag.

Nieuw: U kunt deze vaart in beeld live door middel van streamingvideo volgen.

Hierbij moet wel gezegd worden dat hoe erg wij onze best ook doen de techniek ons op zee altijd in de steek kan laten. Wij doen er alles aan om het kanaal open te houden. Echter er kan altijd wat mis gaan.

Let op: Als de verbinding van deel 1 wegvalt kunt u bij deel 2 verder kijken en als de verbinding van deel 2 wegvalt bij deel 3.

Naamsvermelding
In principe worden de namen van overledenen niet genoemd tijdens de liveuitzending.  Als u wilt dat de naam van uw dierbare word genoemd en de asverstrooiing in beeld gebracht wordt tijdens de livestream kunt u dit aan ons kenbaar maken door dit machtigingsformulier te ondertekenen en € 10,00 over te maken op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van de naam van uw dierbare en crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden.

U kunt onze vaarroute ook live op een kaart volgen, klik hier. Na de verstrooiingen wordt er een ronde om de locatie van verstrooien gevaren. Hierbij geeft de bloemengroet namens ~Aqua-Omega symbolisch deze plaats aan. Na het voltooien van deze ronde wordt er ten afscheid drie maal op de misthoorn geblazen (‘Goede reis’), wordt de vlag naar de top van de mast gehesen en zet het schip koers naar de haven.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u deze website de dag voor de vaart bij Berichten raadplegen betreffende het wel of geen doorgang vinden van de vaart.Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons direct op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet

Sebastiaan Smit

~Aqua – Omega

Officiële verstrooiingsverklaring met maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Opdrachtgevende crematoria:
=============================================================================

Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal  – Algemeen Belang – Boskamp Assen – Yarden Crematorium Groningen – Yarden Crematorium Appingedam – Yarden Crematorium Goutum –
==============================================================================