Vandaag is voor onderstaande crematoria en uitvaartondernemers op respectvolle wijze de as per schip vanuit Lauwersoog op de Waddenzee verstrooid.

Asverstrooiing met een historische reddingsboot op de Waddenzee vanuit Lauwersoog

Vertrek om 16:02 uur vanuit de Veerhaven van LauwersoogLigplaats schip: KNRM Station Kustweg 3.Terugkomst: 17:30 uur.

Suzanne

m.s. Suzanna

Datum en tijdstip05.10.2015 tussen 16:38 uur en 16:42 uur.

Geografische positie:53√ã≈° 26′ 08” N – 06√ã≈° 08′ 05” O

Het weer was half tot zwaar bewolkt met opklaringen. De wind was NO 4 Bft.

U heeft deze vaart op diverse manieren kunnen volgen, internet,  “uitzwaaien” of indien gewenst persoonlijk kennis maken met de uitvaartleider(s) van Aqua-Omega.

Via onze website was deze vaart met videostreaming live te volgen. De gehele film vindt u onderaan deze pagina.

Na de laatste verstrooiing is er als laatste groet een ronde om de plaats van verstrooien gevaren en is er ter afscheid drie maal op de scheepshoorn geblazen. De vlag weer in top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de haven.

Officiële verklaring met maritieme kaartVan deze verstrooiing is een officiële verklaring met maritieme kaart verkrijgbaar.  Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw adresgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door. Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring snel thuisgestuurd.   Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit

==============================================================================================Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal  – Algemeen Belang – Van der Zwaag Heerenveen- Crematorium Haarlem==============================================================================================