Vandaag is voor onderstaande crematoria en Uitvaartondernemer op respectvolle wijze de as per schip vanuit Holwerd op de Waddenzee verstrooid
Asverstrooiing met een historische reddingsboot op de Waddenzee vanuit Holwerd

Vertrek om 16:16 uur
Ligplaats schip: Vanuit de Veerhaven van Holwerd

Terugkomst: 17:35 uur.

Datum en tijdstip:
22.06.2015 tussen 16:48 uur en 16:59 uur.

Geografische positie:
53°24″89 N – 05°49″47 O

Wind vrij krachtig uit het noordwesten 5 Bft.  Overal stapelwolken met zonnige periode. Een rustig deinende Waddenzee. Stroming naar het westen (eb).

U heeft deze vaart op diverse manieren kunnen volgen, internet,  “uitzwaaien” of indien gewenst persoonlijk kennis maken met de uitvaartleider(s) van Aqua-Omega.

Via onze website was deze vaart met videostreaming live te volgen.
De gehele film vindt u via een link boven.

Na de laatste verstrooiing is er als laatste groet een ronde om de plaats van verstrooien gevaren en is er ter afscheid drie maal op de scheepshoorn geblazen. De vlag weer in top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de haven.

Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar.  Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door. Maak € 18,50- over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring snel thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit