Vandaag wordt voor onderstaande crematoria op respectvolle wijze de as per schip op zee vanuit de haven IJmuiden op zee verstrooid.


Verstrooiing van de as per schip op de Noordzee vanuit IJmuiden

Vertrek: ca. 13:00 uur vanuit de Vissershaven IJmuiden
Ligplaatsschip: Trawlerkade tegenover nr.: 28

Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag.

Hieronder kunt u de vaart in beeld live door middel van streaming video volgen.
Beste nabestaanden,  hoe erg wij onze best ook doen de techniek kan ons op zee altijd in de steek laten.
Wij doen er alles aan om het kanaal open te houden. Echter kan er altijd wat mis gaan.

Let op:
Als de verbinding van deel 1 wegvalt kunt u bij deel 2 verder kijken en als de verbinding van deel 2 wegvalt bij deel 3.

Deel 1

Deel 2:

Deel 3:

Na de vaart kunt u hier een foto impressie zien en kunt u de vaarroute bekijken.

Marion IJmuiden
m.s. Marion

U kunt deze vaart op diverse manieren volgen via internet o.a. videostreaming, “uitzwaaien vanaf de kade” of indien gewenst persoonlijk kennis maken met de uitvaartleider(s) van Aqua-Omega. Vertrek vindt plaats vanaf de Trawlerkade tegenover nr. 28. U kunt hier ook bloemen meegeven voor een bloemengroet aan uw dierbare. Deze worden dan na de asverstrooiing aan de zee meegegeven.
Vanaf de Kop van de Haven kunt u het schip voorbij zien varen en vanaf de pier bij de monding van de haven kunt u het schip naar open zee zien varen.

U kunt onze geografische vaarroute hier live volgen. Klik hier.

Na de verstrooiingen wordt er een ronde om de locatie van verstrooien gevaren. Hierbij geeft de bloemengroet namens Aqua-Omega symbolisch deze plaats aan. Na het voltooien van deze ronde wordt er ter afscheid drie maal op de scheepshoorn geblazen (goede reis). Wordt de vlag naar de top van de mast gehesen en zet het schip koers naar de haven.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag.

Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit

Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. 
IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

==========================================================================================
Crematorium Westgaarde Amsterdam – Bouwens te Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Zaanstad te Zaandam – Hoorn te Hoorn – Purmerend te Purmerend – Haarlem te Haarlem – Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder- Waerdse Landen Heerhugowaard- Jonkerbos Nijmegen- Dieren te Dieren – Boskamp te Assen – alsmede enkele door particulieren aangeboden as en van buitenlandse crematoria afkomstige as.
======================================================================================