Asverstrooiing Scheveningen 09.10.2020 plaatsgevonden nu met film

Asverstrooiing Scheveningen 09.10.2020 plaatsgevonden nu met film

Asverstrooiing op de Noordzee per schip vanuit de haven Scheveningen plaatsgevonden

Vandaag zijn wij met het schip m.s. Albatros met de vlag in rouwstand vanuit haven Scheveningen gevaren naar een asverstrooiings- en asbijzettingslocatie ergens op de Noordzee. Onze uitvaartleiders hebben uit respect voor de overledenen aan boord de begeleiding naar open zee gegeven. Afgelopen woensdag is deze vaart geannuleerd wegens het slechte weer maar vandaag was het goed bevaarbaar weer en hebben we onze taak kunnen volbrengen.


Datum en tijdstip asverstrooiing
09.10.2020 van 10:18 uur tot 11:06 uur

Geografische positie:
begin 52° 7′ 54” N – 04° 14′ 00” O
einde 52° 7′ 39” N – 04° 14′ 60” O

Overwegend bewolkt waarbij lichte en donkere bewolking zorgt voor een mooi lichtspel aan de hemel. Een matige wind uit het Zuidzuidwesten 3 bft. Een rustig deinende zee met een matige stroming naar het noorden (vloed).

U kunt hier de route zien die gevaren is.

U kunt hieronder een compilatie zien van de asverstrooiingsplechtigheid:


Verloop asverstrooiingsplechtigheid

Tijdens deze asverstrooiingsceremonie zijn er verschillende bloemengroeten gegeven in opdracht direct van nabestaanden en via crematoria. Voor onderstaande crematoria hebben wij een of meerdere bloemengroeten bij een asverstrooiing verzorgd en daarnaast diverse bloemengroeten van nabestaanden die wij op de kade hebben ontmoet.

  • Hilvarenbeek
  • Nedermaas
  • Heeze
  • De Hoge Boght
  • Uden
  • Rijtackers

De laatste bloemengroet, de witte rozen, is gegeven namens ~Aqua-Omega voor iedereen die vandaag op zee is verstrooid of bijgezet. Na deze laatste bloemengroet is het schip een cirkel om de bloemen gevaren en heeft de scheepshoorn drie maal geklonken is de vlag in top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de haven van Scheveningen.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen. U ontvangt de foto geheel kosteloos in goede kwaliteit. Er zijn ook foto’s gemaakt die niet zijn gepubliceerd met name van de verschillende bloemengroeten.

Vriendelijke groet,

Team Aqua-Omega


Officiële verklaring met maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële verklaring met maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en de plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Deelnemende crematoria:

De Meerdijk Emmen – Schoterhof Heerenveen – Kranenburg Zwolle – Rusthof Amersfoort – Heidehof Apeldoorn – Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal – Berkenhove Aalten – Noorderveld Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Haarlemmermeer – Meerbloemhof Zoetermeer – Walpot Eijsden – Schifferheide Kerkrade – Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven – Maaslanden Nieuwkuijk – Zoom- en Zegestede Bergen op Zoom – Zuylen Breda –Crematorium Tilburg- Essenhof Dordrecht – De Ommering Spijkenisse – Rhijnhof te Leiden – Schollevaar Capelle aan den IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming Zutphen- Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft – Boschhuizen Venray- Den en Rust Bilthoven –  Domstede Utrecht –  Slangenburg Doetinchem –  Oost Groningen Winschoten – Hilvarenbeek –   Huis van Brabant Oosterhout – Crematoria Twente – Slingerbos Ede – De Linge te Tiel –  Ockenburg Den Haag –  Nieuw Eykenduynen Den Haag – Crematorium Heerlen – Crematorium Venlo –  Beukenhof Schiedam –  Eikelenburg Den Haag –  Daelwijck Utrecht – Rijk van Nijmegen – Steenbrugge Diepenveen – Rotterdam – Crematorium de Lariks – Barbara Uitvaartverzorging Utrecht – Haagse Duinen Den Haag – IJsselhof Gouda – Duin en Bollenstreek Lisse – Haskerpoort Oudehaske – Hart van Berkelland – Peusen Echt – Yardenhuis van Lelystad – Crematorium Laren – Moscowa Arnhem – Westerveld Driehuis – Andringastate Marsum –  en diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige assen.

2020-10-20T23:04:50+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant