Asverstrooiing met een vliegtuig boven de Noordzee ter hoogte van de kustplaatsen Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee

Vandaag heeft de uitgestelde asverstrooiingsvlucht van 10 december 2021 plaatsgevonden. Het weer was gunstig toen wij vanaf Rotterdam Airport naar de kust vlogen om de as boven zee te verstrooien ter hoogte van bovenstaande kustplaatsen. Deze asverstrooiing per vliegtuig is in opdracht van Crematoria (kijk helemaal beneden waar de as van welk crematoria wordt verstrooid), uitvaartbedrijven en particulieren uitgevoerd.

Het weer goed, geen laaghangende bewolking, goed helder zicht, Overwegend bewolkt maar af en toe mooie stapelwolken, zon en aan het einde een spat regen.

Deze vlucht is uitgevoerd met een Cessna 172, wilt u meer weten over dit vliegtuig klik hier

Vluchtgegevens
Start motor: 11:10 uur
Airborne: 11:17 uur
Landing: 12:44 uur

U kunt hier de vliegroute bekijken

De asverstrooiingsvlucht is gefilmd. De beelden kunt u hieronder zien.


Asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen

Ter hoogte van de pier is er een cirkel gevlogen als groet aan nabestaanden op het strand of de pier. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben wij ter hoogte van het ankergebied voor de kust van Scheveningen op ongeveer 6,5 km uit de kust de as boven zee verstrooid. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Pier Scheveningen tijdens de afscheidsgroet aan nabestaanden


Tijd

tussen 11:32 uur en 11:42 uur.

Geografische positie
52º 09′ 44” NB 04º 16′ 02” OL

Een vrij matige wind uit het noordoosten kracht 3 Bft. Overwegend bewolkt met hier en daar een zonnige opklaring en op de terugreis een spat regen. Een zee met kleine golven met hier en daar een mooie schittering van de zon die door de bewolking schijnt. Zicht meer dan 10 km.


Asverstrooiing ter hoogte van Zandvoort

Ongeveer ten hoogte van de Bouwensflat is er cirkel gevlogen als groet aan nabestaanden die op het strand stonden. Na het voltooien van deze laatste groet zijn wij naar een rustige plek op zee gevlogen op ongeveer 6 km afstand waar wij al cirkelend de as boven de Noordzee hebben verstrooid.

Cirkel ter hoogte van de Bouwensflat als groet aan nabestaanden op het strand na de cirkel zoeken we een plek op zee om de as te verstrooien


Tijd

tussen 11:59 uur en 12:02 uur.

Geografische positie
52º 23′ 39” NB 04º 30′ 39′ OL

Een vrij matige wind uit het noordoosten kracht 3 Bft. Overwegend bewolkt met hier en daar een zonnige opklaring en op de terugreis een spat regen. Een zee met kleine golven met hier en daar een mooie schittering van de zon die door de bewolking schijnt. Zicht meer dan 10 km.


Asverstrooiing per vliegtuig ter hoogte van Egmond aan Zee

Bij de vuurtoren van Egmond aan Zee vlogen wij een ereronde als groet aan nabestaanden op het strand. Na het maken van deze groet zijn wij de zee opgevlogen om een mooi plekje te zoeken voor de asverstrooiing.

De asverstrooiing heeft op ongeveer 6 km uit de kust van Egmond aan Zee plaatsgevonden.

Vuurtoren bij Egmond aan zee tijdens de afscheidscirkel

Tijd
tussen 12:14 uur en 12:15 uur

Geografische positie
52º 37′ 19” NB 04º 34′ 5” OL

Een matige wind uit het noordwesten kracht 4 Bft. Stapelwolken en zon met hier en daar een bui. Een zee met een geschubd oppervlakte met mooie schittering en schaduwen van de zon en bewolking. Zicht meer dan 10 km.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hogere resolutie wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 10,00; de verklaring als PDF kost € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Haagse Duinen – Yarden crematorium Slangenburg -Crematorium Ommeland en Stad -Crematorium Almere -De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Crematorium Oost Groningen Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam – Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – Hoeksche Waard –  Crematorium Nijverdal – diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Crematorium Zaanstad te Zaandam – Bouwens Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Haarlem te Haarlem – Westerveld te Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder – Crematorium De Boskamp Assen – Dieren te Dieren – Moscowa Arnhem – Jonkerbos Nijmegen – Crematorium Laren – Crematorium Hilversum- Sterrenheuvel Haarlem –  op speciaal verzoek: Yardenhuis Crematorium Schagerkogge – Noorderveld Nieuwegein.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Crematorium Alkmaar – Yarden Crematorium Groningen –  Yarden Crematorium Stilleweer – Yarden Crematorium Schoterhof – Uitvaartcentrum Oost Groningen – De Waerdse Landen – Crematorium Meppel – Crematorium Sneek – Crematorium Purmerend  – Crematorium Hoorn – Ommeland en Stad Eelderwolde – Yardenhuis Crematorium Schagerkogge – Cereshof  Stadskanaal- Almere.