Asverstrooiing per vliegtuig boven zee ter hoogte van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee vandaag plaatsgevonden

Vandaag zijn wij per vliegtuig vanaf Rotterdam Airport naar de kust gevlogen om as boven zee te verstrooien ter hoogte van bovenstaande kustplaatsen. Deze asverstrooiingsvlucht is in opdracht van Crematoria (kijk helemaal beneden waar de as van welk crematoria wordt verstrooid), uitvaartbedrijven en particulieren uitgevoerd.

Het weer goed; Niet teveel wind, goed helder zicht, mooie stapelwolken, zon en hier en daar een bui.

Deze vlucht is uitgevoerd met een Cessna 172, meer weten over dit vliegtuig klik hier

Vluchtgegevens
Start motor: 13:40uur
Airborne: 13:46 uur
Landing: 15:38 uur

U kunt hier de vliegroute bekijken

De asverstrooiingsvlucht is gefilmd. De beelden kunt u  hieronder zien.

 


Asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen

Ter hoogte van de pier is er een cirkel gevlogen als groet aan nabestaanden op het strand of de pier. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben wij ter hoogte van het ankergebied voor de kust van Scheveningen op ongeveer 6,5 km uit de kust de as boven zee verstrooid. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Pier en boulevard Scheveningen tijdens de afscheidscirkel


Tijd

tussen 14:04 uur en 14:11 uur.

Geografische positie
52º 08′ 49” NB 04º 12′ 34” OL

Een matige wind uit het noordwesten kracht 4 Bft. Stapelwolken en zon met hier en daar een bui. Een zee met een geschubd oppervlakte met mooie schittering en schaduwen van de zon en bewolking. Zicht meer dan 10 km.


Asverstrooiing ter hoogte van Zandvoort

Ongeveer ten hoogte van de Bouwensflat is er flyby gevlogen als groet aan nabestaanden die op het strand stonden. Na het voltooien van de flyby asverstrooiing zijn wij naar een rustige plek op zee gevlogen op ongeveer 6 km afstand waar wij al cirkelend de as boven de Noordzee hebben verstrooid.

Farewell pass na de flyby asverstrooiing Zandvoort


Tijd

tussen 14:36 uur en 14:40 uur.

Geografische positie
52º 25′ 04” NB 04º 26′ 48′ OL

Een matige wind uit het noordwesten kracht 4 Bft. Stapelwolken en zon met hier en daar een bui. Een zee met een geschubd oppervlakte met mooie schittering en schaduwen van de zon en bewolking. Zicht meer dan 10 km.


Asverstrooiing per vliegtuig ter hoogte van Egmond aan Zee

Bij de vuurtoren van Egmond aan Zee vlogen wij een ereronde als groet aan nabestaanden op het strand. Na het maken van deze groet zijn wij de zee opgevlogen om een mooi plekje te zoeken voor de asverstrooiing.

De asverstrooiing heeft op ongeveer 6 km uit de kust van Egmond aan Zee plaatsgevonden.

Laatste groet ter hoogte van de vuurtoren aan nabestaanden op het strand

Tijd
tussen 14:53 uur en 14:58 uur

Geografische positie
52º 36′ 56” NB 04º 30′ 54” OL

Een matige wind uit het noordwesten kracht 4 Bft. Stapelwolken en zon met hier en daar een bui. Een zee met een geschubd oppervlakte met mooie schittering en schaduwen van de zon en bewolking. Zicht meer dan 10 km.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hogere resolutie wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 10,00; de verklaring als PDF kost € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Yarden crematorium Slangenburg -Crematorium Ommeland en Stad -Crematorium Almere -De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Crematorium Oost Groningen Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam – Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – Hoeksche Waard –  Crematorium Nijverdal – diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Crematorium Zaanstad te Zaandam – Bouwens Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Haarlem te Haarlem – Westerveld te Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder – Crematorium De Boskamp Assen – Dieren te Dieren – Moscowa Arnhem – Jonkerbos Nijmegen – Crematorium Laren – Crematorium Hilversum- op speciaal verzoek: Yardenhuis Crematorium Schagerkogge – Noorderveld Nieuwegein.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Crematorium Alkmaar – Yarden Crematorium Groningen –  Yarden Crematorium Stilleweer – Yarden Crematorium Schoterhof – Uitvaartcentrum Oost Groningen – De Waerdse Landen – Crematorium Meppel – Crematorium Sneek – Crematorium Purmerend  – Crematorium Hoorn – Ommeland en Stad Eelderwolde – Yardenhuis Crematorium Schagerkogge – Cereshof  Stadskanaal.