Asverstrooiing in de rustgevende natuur van Chaam in samenwerking met Staatsbosbeheer

Op donderdag 13 april zal de asverstrooiing van uw dierbare in stilte in de mooie bossen van Chaam plaatsvinden. Deze asverstrooiing doen wij in samenwerking met Staatsbosbeheer die het beheer over dit natuurgebied heeft. Om de natuur niet te verstoren houden wij de precieze locatie van de asverstrooiing voor u achter. Er is een bank geplaatst ter herinnering aan de mensen die in de natuur van Chaam zijn verstrooid. Deze staat dicht bij de plek waar de verstrooiingen plaatsvinden. Het verstrooien gaat op een manier vergelijkbaar met die in de bossen van Delhuyzen bij Arnhem. Hoe dit gaat kunt u zien in deze video, klik hier.

U vindt na de asverstrooiing een bericht met foto’s die tijdens de asverstrooiing zijn genomen op deze website. Hierin ziet u terug welk tijdstip en onder welke omstandigheden de verstrooiingen hebben plaatsgevonden.

Hier kunt u uw dierbaren gedenken en bent u in de buurt van de plek waar de as is verstrooid. U vindt het bankje door onderstaande route te volgen:

U kan bijvoorbeeld parkeren op de kruising Nieuwe Maastrichtsebaan / Geuzenpad in Gilze. Dan het bos in, richting knooppunt 42 lopen. Dan rechts af richting knooppunt 64. Na ongeveer 300 meter zie je het bankje aan je rechterhand (zie het pijltje van m’n muis in de kaart, dat is de locatie van het bankje)

U kan ook bij pannenkoekenrestaurant de Steengroeve (industriestraat 24, Chaam) parkeren en van daaruit de knooppunten volgen. De ronde van knooppunt 71, 41, 42 (daarna komt het bankje), 64, 63, 47 en dan weer terug naar de Steengroeve is 8 kilometer lang.

Of via deze link kunt u met Google Maps naar het herinneringsbankje navigeren.

Blijft u niet met vragen zitten. U kunt altijd contact met ons opnemen.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit