Asverstrooiing in de natuur van Delhuyzen 14.04.2020 plaatsgevonden

Asverstrooiing in de natuur van Delhuyzen 14.04.2020 plaatsgevonden

Asverstrooiing in de natuur van het Nationale Verstrooiterrein Delhuyzen

Vandaag heeft de asverstrooiing op het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen te Arnhem plaatsgevonden. Het verstrooien is gestart om 15:06 uur, en om 17:00 uur heeft de laatste verstrooiing op een speciale locatie op het terrein plaatsgevonden.

Het was frisse dag, 9 graden, overwegend bewolkt met af en toe een waterig zonnetje. Tijdens het verstrooien was het gekwetter van musjes en koolmeesjes te horen.

Hieronder vindt u de coördinaten van het kwadrant waarin de as verstrooid is:

52°02’16.4″N    –     5°56’07.9″E
52°02’16.1″N    –     5°56’10.5″E
|                                                       |
52°02’14.0″N    –     5°56’09.0″E
52°02’13.9″N     –     5°56’10.3″E

Hier ziet u de route die wij hebben afgelegd in het bos.


Weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? klik hier voor een korte film


Foto-impressie van de verstrooiing

Algemene informatie Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten vanaf de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houdt u op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die op Delhuyzen asverstrooien :

Yardenhuis Daelwijck Utrecht –  Yardenhuis Achterhoek Doetinchem –  Yardenhuis van Brabant Oosterhout –  Yardenhuis Ede –  Ockenburg Den Haag –  Yardenhuis Heerlen – Yardenhuis Venlo –  Yardenhuis Beukenhof Schiedam –  Yardenhuis van Rijwijk –  Yardenhuis van Beuningen – Yardenhuis Steenbrugge Diepenveen – Yardenhuis Rotterdam – Yardenhuis Gouwestreek Gouda – Yardenhuis Haarlem – Yardenhuis Yardenhuis van Schagen – Yardenhuis Reestborgh Meppel – Yardenhuis Schoterhof Nieuweschoot – Yardenhuis Zevenberg Fluitenberg – Yardenhuis van Goutum – Yardenhuis van Groningen – Yardenhuis van Lelystad – Stilleweer Appingedam-  De Ommering Spijkenisse – De Lariks Hardenberg – Omen Uitvaartzorg- en diverse andere crematoria en uitvaartbedrijven.

2020-04-16T08:57:50+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant