Asverstrooiing in de bossen van Delhuyzen heeft op 4 juni 2024 plaatsgevonden

Asverstrooiing in de bossen van Delhuyzen heeft op 4 juni 2024 plaatsgevonden

Afgelopen dagen hebben de medewerkers van Aqua-Omega diverse crematoria in Nederland bezocht om de as van verschillende overledenen op te halen die als wens hebben verstrooid te worden in de natuur. Op dinsdag 4 juni heeft ~Aqua-Omega deze taak volbracht in de natuur van Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen bij Arnhem.

We werden bij de ingang al opgewacht door een grote stier. Het was een redelijk warme dag, al was het zwaar bewolkt tijdens de verstrooiing. Het was een graad of 19. De wind was matig, windkracht 3, en kwam uit het zuid-zuidwesten. Het vingerhoedskruid stond vol in bloei.

De verstrooiingen vonden plaats tussen 14:03 uur en 14:49 uur.

De verstrooiingen werden binnen dit kwadrant uitgevoerd:

52° 01′ 37” NB 05° 55′ 48” OL – 52° 01′ 37” NB 05° 55′ 49” OL
|                                                                                                      |
52° 01′ 35” NB 05° 55′ 48” OL – 52° 01′ 35” NB 05° 55′ 49” OL

Wilt meer weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? Klik dan hier voor een korte film.


Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Openingstijden
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten van de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting Vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houdt u op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.

Tot slot
Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit

Crematoria die op Delhuyzen as verstrooien:

Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze – Hoentocht Groningen – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven – Maaslanden Vlijmen – Spijkenisse – Rhijnhof Leiden – Schollevaar Capelle aan den IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming Zutphen- Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft – Boschhuizen Venray – Den en Rust Bilthoven – Domstede Utrecht – Slangenburg Doetinchem – Hilvarenbeek – Huis van Brabant Oosterhout – Slingerbos Ede – De Linge Tiel – Ockenburgh Den Haag – Beukenhof Schiedam – Eikelenburg Rijswijk – Daelwijck Utrecht – Rijk van Nijmegen – Steenbrugge Diepenveen – Rotterdam – De Lariks Rheeze – Gouwestreek Gouda – Haskerpoort Oudehaske – Hart van Berkelland – Lelystad – Memoriam Rotterdam – Minnendael Zwijndrecht – en diverse andere crematoria en uitvaartbedrijven.

2024-06-05T14:22:35+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant