Asverstrooiing in de bossen van Chaam 24 november 2022 plaatsgevonden

Asverstrooiing in de bossen van Chaam 24 november 2022 plaatsgevonden

Asverstrooiing in de bossen van Chaam in samenwerking met Staatsbosbeheer plaatsgevonden

Op donderdag 24 november heeft de verstrooiing van de as van verschillende overledenen in de bossen van Chaam plaatsgevonden.

De verstrooiing vond plaats tussen 13:55 en 14:10 uur.

Er woei een licht briesje uit het noordoosten. Het was overwegend onbewolkt een blauwe hemel en zon. Het bos was rustig met mooie roodbruine kleuren. Het was stil in het bos.


Foto impressie


Gedenkplek

Om de natuur niet te verstoren houden wij de precieze locatie geheim. U kunt in de buurt van de verstrooiingslocatie een bankje vinden die daar ter herinnering aan hen die zijn verbonden met de natuur is neergezet. Hier kunt u uw dierbare gedenken en bent u dus in de buurt van de plek waar de as is verstrooid. U vindt het bankje door onderstaande route te volgen:

U kan bijvoorbeeld parkeren op de kruising Nieuwe Maastrichtsebaan / Geuzenpad in Gilze. Dan het bos in, richting knooppunt 42 lopen. Dan rechts af richting knooppunt 64. Na ongeveer 300 meter zie je het bankje aan je rechterhand (zie de muispijl in de kaart, dat is de locatie van het bankje)

U kan ook bij pannenkoekenrestaurant de Steengroeve (Industriestraat 24, Chaam) parkeren en van daaruit langs de volgende knooppunten wandelen: 71, 41, 42 (daarna komt het bankje), 64, 63, 47 en dan weer terug naar De Steengroeve; lengte 8 kilometer.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua–Omega

Sebastiaan Smit

2022-11-28T11:00:56+01:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant