Asverstrooiing in de bossen van Chaam in samenwerking met Staatsbosbeheer.

Donderdag 3 juni heeft de asverstrooiing in de bossen van Chaam plaatsgevonden.

De verstrooiing vond plaats tussen 10:51 en 11:09 uur.

Aan het begin van de verstrooiingen kwam er een boomkruiper kijken en tijdens de verstrooiingen was er veel getjilp te horen van vinken in verschillende melodieën. Er was weinig wind maar uit verschillende richtingen. Het bos zag er zomers uit met veel groen gras tussen de Dennenbomen. Het was zonnig met hele lichte sluierbewolking.

Hier kunt u uw dierbare gedenken en bent u in de buurt van de plek waar de as is verstrooid. U vindt het bankje door onderstaande route te volgen:

U kan bijvoorbeeld parkeren op de kruising Nieuwe Maastrichtsebaan / Geuzenpad in Gilze. Dan het bos in, richting knooppunt 42 lopen. Dan rechts af richting knooppunt 64. Na ongeveer 300 meter zie je het bankje aan je rechterhand (zie de muispijl in de kaart, dat is de locatie van het bankje)

U kan ook bij pannenkoekenrestaurant de Steengroeve (Industriestraat 24, Chaam) parkeren en van daaruit langs de volgende knooppunten wandelen: 71, 41, 42 (daarna komt het bankje), 64, 63, 47 en dan weer terug naar De Steengroeve; lengte 8 kilometer.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua–Omega

Sebastiaan Smit