Asverstrooien met een vliegtuig ter hoogte van Scheveningen, Noordwijk en Zandvoort aan Zee heeft vandaag plaatsgevonden

Rotterdam Airport, 22 juli 2016

Vlucht
Start motor: 17:24 uur
Airborne: 17:41 uur
Landing: 18:40 uur

U kunt hier de vliegroute bekijken

Beelden vanaf het vliegveld tot en met het vertrek van het vliegtuig:

 

 

Deze as uitstrooiing heeft plaatsgevonden met een Cessna 172

Asverstrooiing per vliegtuig

Cessna 172

Asverstrooien ter hoogte van Scheveningen

Boven de pier van Scheveningen is er als laatste groet een cirkel gemaakt als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn we de Noordzee op gevlogen voor de asverstrooiingen.

Pier scheveningen

De as verstrooiingen per vliegtuig boven de Noordzee hebben op ongeveer 6 km uit de kust plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip
tussen 17:55  uur en 18:04 uur

Geografische positie
52º 08 ′ 20 ” N – 04º 15 ′ 30 ” O

Wind vrij matig uit het NO 3 Bft.  Licht bewolkt en zonnig.
Zicht nevelig 10km. Een rustig deinende Noordzee met mooie schitteringen van de zon.

Fly-By asverstrooiing ter hoogte van Noordwijk

Asverstrooien Noordwijk 22 juli 2016

Ten zuiden van Hotel Huis ter Duinen is er als groet aan een nabestaande op het strand een cirkel gevlogen.  Nadat de cirkel voltooid is hebben wij de as in het zicht van de familie boven zee verstrooid. Na het voltooien van de verstrooiing is er ter afscheid nog een cirkel gevlogen en zijn wij uit het zicht verdwenen met ‘zwaaiende’ vleugels.

Tijdstip
18:12  uur

Geografische positie
52º 14 ′ 35 ” N – 04º 24 ′ 46 ” O

Wind vrij matig uit het NO 3 Bft.  Licht bewolkt en zonnig.
Zicht nevelig 10km. Een rustig deinende Noordzee met mooie schitteringen van de zon.


Asverstrooien ter hoogte van Zandvoort

Ter hoogte van de hoge flat, in de volksmond de Bouwensflat, aan de boulevard is er een cirkel gevlogen als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn wij de zee opgevlogen voor de asverstrooiingen.

Ter hoogte van de "Bouwensflat" wordt een cirkel gevlogen

De as verstrooiingen per vliegtuig boven de Noordzee voor de kust van Zandvoort hebben op ongeveer 6 km uit de kust plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip
tussen 18:24 uur en 18:28 uur

Geografische positie
52º 23 ′ 57 ” N – 04º 26 ′ 56 ” O

Wind vrij matig uit het NO 3 Bft.  Licht bewolkt en zonnig.
Zicht nevelig 10km. Een rustig deinende Noordzee met mooie schitteringen van de zon.

 

As uitstrooien ter hoogte van Egmond aan zee

Ter hoogte van de vuurtoren van Egmond aan Zee is er als laatste groet aan nabestaanden op het strand een cirkel gevlogen  en vervolgens naar zee gevlogen.

Egmond aan zee

Het verstrooien van de as heeft ca. 4 km voor de kust plaatsgevonden.

Tijdstip
18:41 uur

Geografische positie
52º 37 ′ 74 ” N – 04º 34 ′ 21 ” O


Beste nabestaanden,

Blijf niet met vragen of wensen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons persoonlijk op telefoonnummer 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen
De Meerdijk Emmen – Kranenburg Zwolle – Rusthof Amersfoort – Heidehof Apeldoorn – Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal – Berkenhove Aalten – Noorderveld Nieuwegein – Alphen a.d. Rijn te A. a.d. R. – Meerbloemhof Zoetermeer – Walpot Eijsden – Schifferheide Kerkrade – Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze te Heeze – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven-Maaslanden Vlijmen – Bergen op Zoom te B.op Z. – Zuylen Breda –Crematorium Tilburg- Essenhof Dordrecht – Meenhuis Uitvaartzorg- De Ommering Spijkenisse – Rhijnhof te Leiden- Schollevaar Capelle a/d IJssel – Rosmalen te Rosmalen – Uden te Uden – De Omarming Zutphen- Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft- Boschhuizen Venray- Crematorium Tilburg- Crematorium Den en Rust te Bilthoven- Crematorium Middelburg- Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam – en div. van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

________________________________________________________________________________

Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort
Westgaarde Amsterdam – Crematorium Zaanstad te Zaandam- Bouwens Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Haarlem te Haarlem – Westerveld te Driehuis Westerveld (Velsen)- De Nieuwe Noorder- Crematorium De Boskamp Assen – Dieren te Dieren – Moscowa Arnhem – Jonkerbos Nijmegen ________________________________________________________________________________

Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee
Yarden Crematorium Groningen –  Yarden Crematorium Stilleweer – Yarden Crematorium Schoterhof – Uitvaartcentrum Oost Groningen – De Waerdse Landen – Crematorium Hoorn- Crematorium PurmerendOfficiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd