Asverstrooien per vliegtuig boven zee voor de kust van Scheveningen en Zandvoort vandaag plaatsgevonden

Rotterdam Airport, 23 juni 2017

Vlucht
Start motor: 13:36 uur
Airborne: 13:45 uur
Landing: 15:20uur

U kunt hier de vliegroute bekijken

Asverstrooiing in beeld

Deze asuitstrooiing per vliegtuig heeft plaatsgevonden met een Cessna 172

Foto genomen door nabestaanden op het strand van Zandvoort tijdens de farewell pass

Cessna 172


Asverstrooien per vliegtuig ter hoogte van Scheveningen

Boven de pier van Scheveningen is er als laatste groet een cirkel gemaakt als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn we de Noordzee op gevlogen voor de asverstrooiing.

Ter hoogte van de pier is er een cirkel gevlogen.

De asverstrooiingen per vliegtuig boven de Noordzee hebben op ongeveer 6 km uit de kust plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip
tussen 14:10 en 14:17 uur

Geografische positie
52º 09′ 52” NB – 04º 14′ 28” OL

Een vrij krachtige wind uit het zuidwesten 5 Bft.  Half tot zwaar bewolkt met hier en daar zon.
Zicht meer dan 10 km. Matige golven met veel schuimkoppen.


Asverstrooien per vliegtuig ter hoogte van Zandvoort

Ter hoogte van de hoge flat, in de volksmond de Bouwensflat, aan de boulevard is er een cirkel gevlogen als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn wij de zee opgevlogen voor de asverstrooiingen.

Ter hoogte van de Bouwensflat wordt er een cirkel gevlogen

Ter hoogte van de Bouwensflat ist er een cirkel gevlogen

De as verstrooiingen per vliegtuig boven de Noordzee voor de kust van Zandvoort hebben op ongeveer 7 km uit de kust plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip
tussen 14:37 en 14:42 uur

Geografische positie
52º 23′ 57” NB – 04º 28′ 40” OL

Een vrij krachtige wind uit het zuidwesten 5 Bft.  Half tot zwaar bewolkt met hier en daar zon.
Zicht meer dan 10 km. Matige golven met veel schuimkoppen.


Asverstrooien per vliegtuig voor de kust van Renesse

Vlucht
Start motor: 15:58 uur
Airborne: 16:05 uur
Landing: 17:00uur

U kunt hier de vliegroute bekijken

De as verstrooiingen bij Renesse per vliegtuig boven zee hebben op ongeveer 6 km uit de kust plaatsgevonden. Tijdens het asverstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip
tussen 16:33 en 16:35 uur

Geografische positie
51º 45′ 56” NB – 03º 44′ 41” OL

Een vrij krachtige wind uit het zuidwesten 5 Bft.  Half tot zwaar bewolkt met hier en daar zon.
Zicht meer dan 10 km. Matige golven met veel schuimkoppen.


Asverstrooien voor de kust van Scheveningen

De Meerdijk Emmen – Kranenburg Zwolle – Rusthof Amersfoort – Heidehof Apeldoorn – Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal – Berkenhove Aalten – Noorderveld Nieuwegein – Alphen a.d. Rijn te A. a.d. R. – Meerbloemhof Zoetermeer – Walpot Eijsden – Schifferheide Kerkrade – Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze te Heeze – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven – Maaslanden Vlijmen – Haarlemmermeer te Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom te B.op Z. – Zuylen Breda –Crematorium Tilburg- Essenhof Dordrecht – Meenhuis Uitvaartzorg- De Ommering Spijkenisse – Rhijnhof te Leiden- Schollevaar Capelle a/d IJssel – Rosmalen te Rosmalen – Uden te Uden – De Omarming Zutphen – Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft – Boschhuizen Venray – Crematorium Tilburg- Crematorium Den en Rust te Bilthoven – Crematorium de Linge Tiel – Crematorium Middelburg- Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam –  Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede Utrecht – Crematorium Zuiderhof Hilversum – Uitvaartzorg Barbara Utrecht -Uitvaartcentrum Oost Groningen – en div. van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooien voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Crematorium Zaanstad te Zaandam- Bouwens Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Haarlem te Haarlem – Westerveld te Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder – Crematorium De Boskamp Assen – Dieren te Dieren – Moscowa Arnhem – Jonkerbos Nijmegen.


Asverstrooien voor de kust van Egmond aan Zee

Yarden Crematorium Groningen –  Yarden Crematorium Stilleweer – Yarden Crematorium Schoterhof – De Waerdse Landen – Crematorium Meppel – Crematorium Sneek – Purmerend te Purmerend – Crematorium Hoorn.


Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd


Beste nabestaanden,

Blijf niet met vragen of wensen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons persoonlijk op telefoonnummer 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit