Asverstrooien per schip op de Westerschelde vanuit haven Vlissingen

Vandaag wordt voor onderstaande crematoria de as per schip vanuit Vlissingen op de Westerschelde verstrooid.

Vertrek ca. 15:30 uur vanuit Vlissingen.
Ligplaats schip: Pontonsteiger van Rijkswaterstaat aan de Veerhaven klik hier voor de locatie.

U heeft de mogelijkheid deze asverstrooiingsvaart middels een streamverbinding live te volgen. klik hier voor ons Youtubekanaal. U kunt onze vaarroute GPS  ook live volgen. klik hier voor onze huidige geografische positie.
Na de vaart blijft deze vaarroute en film voor u beschikbaar op deze website.

Logboek
Na afloop van het asverstrooien of asbijzetten zal er op deze website uitgebreid verslag worden gedaan. U ziet bijvoorbeeld wat onze vaarroute is geweest, op welke tijden en geografische positie de verstrooiingen hebben plaatsgevonden.

Naamsvermelding voorafgaande asverstrooiing
In principe worden de namen van overledenen tijdens de as verstrooiing niet genoemd in de live-uitzending.  Als u wilt dat de naam van uw dierbare word genoemd en het asverstrooien of asbijzetting in beeld gebracht wordt tijdens de livestream kunt u dit aan ons kenbaar maken door dit opdrachtformulier in te vullen en aan ons te mailen, en
€ 10,00 over te maken op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van de naam van uw dierbare en crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden.

Over de uitzending:
Beste nabestaanden,

Deze vaarten worden live uitgezonden, waarbij alleen de verstrooiingen en bijzettingen in beeld worden gebracht waarvoor wij de uitdrukkelijke toestemming van de familie hebben. Dit zijn er doorgaans enkele. Hoe erg wij onze best ook doen de techniek kan ons altijd in de steek laten, maar u kunt er vanuit gaan dat wij er alles aan doen om het kanaal open te houden. ~Aqua-Omega accepteert echter geen enkele aansprakelijkheid voor het wegvallen van de verbinding.

Wat kunt u verwachten van deze uitzending? Kijk hier naar een vaart die eerder live is uitgezonden.

Hieronder de live uitzending:

Klik hier als bovenstaande stream niet functioneert.

Afloop
Na de laatste asverstrooiing wordt er namens Aqua-Omega een bloemengroet gegeven die mooi blijven drijven en een mooie markering geven van het zeegraf. Na deze bloemengroet zal het schip een ronde om de locatie van verstrooien varen waarna er drie maal op de scheepshoorn wordt geblazen. Na dit signaal wordt de vlag weer in top gehesen en keren wij terug naar de haven van Vlissingen.

Van deze asverstrooiing wordt de vaarroute en video opgenomen. U kunt deze route en de live film later ook op deze website bekijken.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag. Dit wordt gecommuniceerd via deze website.

Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven.

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit

Opdrachtgevende crematoria:
================================================================================

Crematoria Middelburg,  Crematorium Terneuzen, Den en Rust
================================================================================