Asverstrooien in de natuur op het verstrooiterrein Delhuyzen

Vandaag heeft het asverstrooien in de natuur van Delhuyzen plaatsgevonden.

Tijdstip van asverstrooien
16:29 uur – 18:45 uur.

De as is verstrooid in de bossen tussen de dennenbomen.
Een zwakke wind uit het noordoosten 2 Bft.
Geheel bewolkt 23 graden veel fluitende vogels.

Geografische locatie tussen
52º 02′ 061” NB – 05º 55′ 587” OL – 52º 02′ 065” NB – 05º 56′ 026” OL

52º 02′ 056″ NB – 05º 55′ 588” OL – 52º 02′ 053” NB – 05º 56′ 013” OL

Weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? klik hier voor een korte film


Foto-impressie


Beste nabestaanden,

blijf niet met vragen zitten, maar bel ons op 023 542 41 94.

Vriendelijk groet,

Sebastiaan Smit


Algemene informatie
Het natuurgebied is een mooie rustige plaats, waar waardige asverstrooiing verzekerd is. Het gebied bestaat uit heidevelden, dennenbossen en loofbomen als eiken, berken en beuken. Hier en daar staan er bankjes waar u kunt zitten om van de natuur en rust te genieten.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Openingstijden
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten vanaf de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting Vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houd op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.


Hieronder een overzicht van de crematoria die op Delhuyzen asverstrooien:
Huis van Brabant Oosterhout – Slingerbos Ede – Ockenburg Den Haag – Nieuw Eykenduynen Den Haag – Crematorium Heerlen – Crematorium Venlo – Beukenhof Schiedam – Eikelenburg Den Haag – Rijk van Nijmegen – Steenbrugge Diepenveen – Rotterdam – IJsselhof Gouda – Haarlem – Schagerkogge Schagen – Reestborgh Meppel – Schoterhof Nieuweschoot – Zevenberg Fluitenberg – Goutum – Groningen – Ölandhorst lelystad – Stilleweer Appingedam – Crematorium De Lariks Hardenberg.